Alan Wake – lansare în februarie şi cerinţe de sistem (UPDATE)

| 23.01.2012
Alan Wake – lansare în februarie şi cerinţe de sistem (UPDATE)

Update: Remedy Entertainment a confirmat de asemenea că versiunea de PC a lui Alan Wake va oferi suport pentru configuraţiile multi-monitor (de tipul AMD Eyefinity sau NVIDIA Surround).

Alan Wake PC


Prin intermediul unui FAQ publicat pe forumului oficial al jocului, Remedy Entertainment a confirmat că urmează să lanseze versiunea de PC a lui Alan Wake în cursul lunii februarie a acestui an, oferind şi primele detalii despre cerinţele de sistem necesare pentru a rula această ediţie a jocului:

OS: Windows XP, Windows Vista sau Windows 7
PROCESOR: Minimum dual core:
• AMD: Athlon X2 2.8GHz
• Intel: Core 2 Duo 2GHz
MEMORIE RAM: 2 GB
HARD DISK: 8 GB
PLACĂ VIDEO: compatibilă DirectX 10 cu memorie de 512MB VRAM:
• AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 sau mai bună
• NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 sau mai bună
PLACĂ SUNET: compatibilă DirectX 9.0c
INPUT: Mouse şi tastatură sau controller Xbox 360

Alan Wake PC

Cât despre cerinţele recomandate, Remedy menţionează un procesor Quad Core modern, acompaniat de o placă video capabilă de un scor de cel puţin 2000 în cel mai recent test 3DMark. Jocul oferă suport şi pentru tehnologia NVIDIA 3D Vision, însă, în acest caz, este recomandată o placă video foarte puternică (GeForce 580GTX).

Alan Wake pentru PC va publicat exclusiv prin intermediul Steam, şi nu va folosi rutinele Games for Windows Live. În schimb, pentru salvări în Cloud şi achievement-uri s-a optat pentru Steamworks. Versiunea de PC este dezvoltată în colaborare cu studioul Nitro Games. Jocul va rula şi sub Windows XP (deci în mod DirectX 9) şi nu va beneficia de o versiune demo.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News