Alan Wake se lansează astăzi pe PC

| 16.02.2012
Alan Wake se lansează astăzi pe PC

După o aşteptare de aproape doi ani, utilizatorii de PC vor avea în sfârşit ocazia să încerce Alan Wake, într-o versiune îmbunătăţită a jocului deja lansat de Remedy Entertainment pe Xbox 360. Alan Wake pentru PC include şi pachetele DLC The Signal şi The Writer şi va debuta în această seară, pe Steam, la un preţ de 29,99$ (încă aşteptăm un preţ pentru Europa).

Cu această ocazie, Remedy Entertainment a lansat şi un nou trailer al jocului, dedicat versiunii de PC, pe care îl puteţi urmări mai jos. De asemenea, cei de la GameSpot au realizat un interviu video cu Oskari Häkkinen, Head of Franchise Development în cadrul Remedy, despre îmbunătăţirile aduse de varianta de PC a lui Alan Wake sau eventualul suport pentru mod-uri.

Alan Wake va fi lansat în această seară prin intermediul Steam, urmând ca în scurt timp jocul să poată fi achiziţionat şi prin intermediul altor servicii de distribuţie digitală (cum ar fi Origin), precum şi în versiune retail, ce va fi publicată de Nordic Games începând cu 2 martie 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News