Alan Wake va fi lansat pentru PC pe 16 februarie 2012

| 03.02.2012
Alan Wake va fi lansat pentru PC pe 16 februarie 2012

Remedy Entertainment a anunţat în sfârşit data exactă de lansare a versiunii pentru PC a thriller-ului psihologic Alan Wake. Astfel, după cum fusese deja confirmat, ediţia de PC a jocului va necesita Steam şi va fi lansată prin intermediul acestui serviciu începând cu 16 februarie 2012.

Alan Wake PCMai mult, Nordic Games au anunţat că vor publica o variantă retail pentru PC a lui Alan Wake, iar Electronic Arts a confirmat faptul că jocul va putea cu achiziţionat şi prin intermediul serviciului Origin.

Remedy Entertainment a confirmat de asemenea că versiunea digitală a lui Alan Wake pentru PC va veni în două „arome”: standard (conţine jocul şi cele două pachete DLC – The Signal şi The Writer), la preţul de 29.99$ şi o ediţie de colecţie (care va include cel mai probabil materiale de tip „making of”), la preţul de 34.99$. Nu au fost anunţate încă preţurile pentru Europa.

De asemenea, au fost lansate primele imagini de rezoluţie înaltă din versiunea de PC a lui Alan Wake, pe care le puteţi admira mai jos. Producătorii au promis că vor îmbunătăţi multe aspecte legate de grafica variantei de PC a jocului, Alan Wake urmând să ofere suport pentru tehnologiile AMD Eyefinity sau NVIDIA 3D Vision Surround.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News