Aliens: Fireteam, un nou joc de acțiune co-op în universul Aliens

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2021
Aliens: Fireteam, un nou joc de acțiune co-op în universul Aliens

20th Century Games și Cold Iron Studios au dezvăluit Aliens: Fireteam, un joc de acțiune co-op plasat în universul pornit de filmul lui Ridley Scott din 1979.

Acțiunea va avea loc de această dată la 23 de ani de la eveimentele din trilogia inițială Alien – Aliens – Alien 3, jucătorii urmând să intre în pielea pușcașilor marini de pe nava USS Endeavor, însărcinați cu investigarea unui apel de urgență trimis de una dintre coloniile îndepărtate.

Experiență cooperativa în nu mai puțin de patru campanii diferite

Sub formatul unui shooter third person cu mecanici de cover, fie în mod co-op cu alți doi prieteni, fie asistat de aliați controlați de AI, jucătorul va avea la dispoziție nu mai puțin de patru campanii, în care va explora fabrici, ruine abandonate și rămășițe ale civilizațiilor extraterestre, în timp ce va avea de înfruntat inamici de temut. Mai exact, jucătorii vor fi asaltați de peste 20 de tipuri de oponenți, pornind de la nu mai puțin de 11 variații de xenomorfi (de la Facehuggers la Praetorians) și ajungând până la soldații sintetici fabricați de corporația Weyland-Yutani.

Aliens Fireteam

Se va putea opta pentru cinci clase diferite de personaje jucabile – Gunner, Demolisher, Technician, Doctor și Recon –, fiecare cu propriile abilități speciale. Aceștia vor avea la dispoziție un arsenal de peste 30 de arme și peste 70 de modificări și atașamente pentru acestea. Un Perk Board inovativ va permite modificarea și îmbunătățirea abilităților acestor clase, în timp ce un sistem original bazat pe Challenge Cards va permite alterarea tuturor misiunilor din cele patru campanii, pentru a obține o experiență diferită în fiecare sesiune de joc.

Aliens: Fireteam este produs de Cold Iron Studios și va fi lansat în vara anului 2021 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

Aliens Fireteam

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News