Apex Legends întrerupe temporar serverele pentru o serie de actualizări

Autor: Vlad Ionescu | 25.02.2021
Apex Legends întrerupe temporar serverele pentru o serie de actualizări

Apex Legends va fi primi un update în primele ore ale zilei de 25 februarie. Acest update va fi acompaniat de o perioadă de mentenanță a serverelor, ce va avea drept consecință indisponibilitatea temporară a unei serii de item-uri, accesorii și skin-uri interesante. „Elementele deblocate din magazinul in-game, inventar și item-urile cosmetice pot fi indisponibile și numai personajele implicite vor putea fi folosite în această perioadă”, potrivit celor de la Respawn Entertainment.

Această perioadă de mentenanță are ca scop remedierea unei serii de probleme de stabilitate cu serverele Apex Legends, care au afectat ultimul sezon al jocului Battle Royale. Odată cu întreruperile, fără accesoriile sau personajele suplimentare, jocul ar putea oferi o experiență similar cu cea disponibilă în momentul lansării sale inițiale.

Acest update are ca scop îmbunătățirea serverelor din Apex Legends!

De curând, jocul s-a confruntat și cu o serie de bug-uri legate de afișarea texturilor și redarea animațiilor. Problema texturilor s-a resimțit în special în modul în care jocul afișa unele skin-uri. Skin-urile au apărut ca fiind gri, fără textura propriu-zisă, spre deosebire de aspectul lor detaliat obișnuit, iar problema părea a fi deosebit de comună pentru skin-urile nou lansate. Câteva dintre cele mai noi skin-uri apăreau cu texturi greșite, atât în ​​poligon, cât și în timpul meciurilor.

Sursa: GameSpot, Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News