Atomic Heart: cum arată luptele din BioShock-ul rusesc

| 29.08.2022
Atomic Heart: cum arată luptele din BioShock-ul rusesc
Foto: Mundfish

Cu ocazia Gamescom 2022, avem parte de un trailer nou-nouț pentru Atomic Heart, pe care îl puteți urmări mai jos și prin intermediul căruia sunt prezentate numeroase secvențe de luptă din jocul produs de studioul Mundfish, câteva dintre armele pe care veți avea ocazia să le mânuiți și abilitățile speciale ce vor putea fi utilizate împotriva inamicilor.

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Atomic Heart va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiți să le rezolve pentru a progresa.

Pe PC, Atomic Heart va oferi suport și pentru funcțiile Ray Tracing (RTX) și DLSS (Deep Learning Super Sampling) din familiile moderne de plăci video NVIDIA, acestea urmând să fie folosite pentru redarea reflexiilor, umbrelor și efectului de ambient occlusion.

Lansare sub semnul întrebării

Printr-un soi de puzzle, Mundfish confirmase ca Atomic Heart urma să fie lansat până la sfârșitul acestui an. Totuși, având în vedere că avem de-a face cu un studio rusesc, programul lansării acestui joc s-ar putea sa fie afectat de războiul din Ucraina și restricțiile aplicate Rusiei de către țările vestice.

Atomic Heart este dezvoltat pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, jocul urmând să fie inclus în serviciul Game Pass.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News