Back 4 Blood promite numeroase optimizări pentru PC. Când vom putea încerca jocul

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2021
Back 4 Blood promite numeroase optimizări pentru PC. Când vom putea încerca jocul

NVIDIA și Turle Rock Studios au dezvăluit informații noi legate de versiunea pentru PC a jocului Back 4 Blood. Astfel, ediția pentru PC va beneficia de toate opțiunile pe care le așteptam de la o adaptare de calitate dedicată acestei platforme: rezoluție 4K, framerate deblocat, suport pentru NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), pentru multiple monitoare și afisaj ultrawide, setări video avansate, dar și posibilitatea de a juca online cross-platform cu utilizatorii de console.

Sesiuni beta în luna august

Jucătorii vor avea ocazia de a încerca Back 4 Blood în cadrul unor sesiuni de testare beta ce se vor desfășura în cursul lunii august. Astfel, cei care au ales să plaseze o precomandă pentru joc vor avea acces la beta de pe 5 august 2021. Beta-ul se va deschide către toți doritorii începând cu 12 august.

Back 4 Blood își dorește să ducă genul zombie co-op shooter la un nou nivel, adăugând o serie de inovații, precum inamicii imenși, ce pot altera mediul de joc.

Producătorii promit că vom avea de-a face cu un titlu premium, ce se va încadra în categoria calitativă AAA. Conform promisiunilor, Black 4 Blood va include și moduri de joc competitive (PvP), precum și o întreagă campanie co-op!

Back 4 Blood va fi lansat pe 12 octombrie 2021, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC. Jocul va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass.

Sursa: NVIDIA GeForce YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News