Battlefield 1 – Gamescom 2016 Trailer, beta-ul începe pe 31 august

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2016
Battlefield 1 - Gamescom 2016 Trailer, beta-ul începe pe 31 august

Cu ocazia Gamescom 2016, Electronic Arts şi studioul DICE au prezentat un nou trailer cu secvenţe de gameplay din Battlefield 1, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Mai mult, jucătorii vor avea ocazia să experimenteze acţiunea din Battlefield 1 pe propria lor piele, începând cu sfârşitul acestei luni. Open Beta-ul pentru Battlefield 1 va debuta pe 31 august 2016 şi va oferi posibilitatea de a încerca harta Sinai Desert, unde legea este făcută de Behemoth, un tren armat ce-şi face cale printre nisipurile desertului.

Jucătorii vor avea ocazia de a încerca două moduri de joc: clasicul Conquest pentru 64 de jucători, dar şi Rush (mod de joc pentru 24 de jucători în care echipa atacatoare trebuie să distrugă stâlpii de telegraf ai echipei ce se află în apărare).

Membrii programului Battlefield Insider vor avea prioritate în ceea ce priveşte accesul la acest Open Beta, doritorii fiind invitaţi să se înscrie până pe 21 august pentru a prinde primul val de invitaţii. Dacă deja v-ati înscris în programul Battlefield Insider, nu uitaţi să selectaţi platforma pe care vă doriţi să jucaţi, pentru a primi codurile de activare corecte.

Versiunea finală a jocului Battlefield 1 va fi lansată pe 21 octombrie 2016, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Battlefield 1

Battlefield 1Battlefield 1

Urmărește Go4Games.ro pe Google News