Battlefield 1 la EA Play 2017: DLC-uri din belşug

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2017
Battlefield 1 la EA Play 2017: DLC-uri din belşug

Oarecum surprinzător având în vedere că vorbim despre un joc lansat deja de mai bine de jumătate de an, Electronic Arts a ales să aloce lui Battlefield 1 o porţiune semnificativă din conferinţa susţinută la EA Play 2017. Evident, DICE a prezentat câteva dintre planurile de viitor pe care le au pentru acest joc, dintre care nu vor lipsi pachetele DLC.

În a doua parte a lunii iunie 2017, atât posesorii de Premium Pass pentru Battlefield 1, cât şi cei care deţin doar DLC-ul They Shall Not Pass, vor primi o nouă hartă – Nivelle Nights, ce va fi urmată, în iulie, de o nouă astfel de hartă: Prise of Tahure.

Începutul toamnei acestui an va aduce cel de-al doilea DLC masiv pentru Battlefield 1, botezat In The Name of The Tsar, programat pentru luna septembrie. Acesta va oferi nu mai puţin de şase hărţi noi (dintre care au fost dezvăluite Lupkow Pass, Albion, Galicia şi Brusilov Keep), arme şi vehicule noi, clasele aferente armatei ruseşti (inclusiv soldaţii femei din Batalionul Morţii), precum şi un nou mod de joc: Supply Drop.

După In The Name of The Tsar, următorul pachet de conţinut suplimentar va purta numele Turning Tides şi va fi disponibil în decembrie 2017, în timp ce ultimul DLC major pentru Battlefield 1 – Apocalypse – este programat pentru luna ianuarie a anului viitor.

Nu în ultimul rând, Electronic Arts şi DICE pregătesc o surpriză pentru cei peste 20 de milioane de jucători de Battlefield 1, o nouă experienţă de tip multiplayer competitiv urmând să fie dezvăluită în august, în cadrul Gamescom 2017.

Battlefield 1 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Battlefield 1 In The Name of The TsarBattlefield 1 In The Name of The Tsar

Battlefield 1 In The Name of The TsarBattlefield 1 In The Name of The Tsar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News