Battlefield: Hardline a fost finalizat (UPDATE)

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2015
Battlefield: Hardline a fost finalizat (UPDATE)

Update: Pentru a preîntâmpina inevitabila lansare a jocului, programată pentru săptămâna viitoare, Electronic Arts a lansat un nou trailer pentru Battlefield: Hardline, pe care îl puteţi urmări în continuare.


Electronic Arts a anunţat că dezvoltarea lui Battlefield: Hardline, colaborarea dintre studiourile Visceral Games şi DICE, a fost finalizată, jocul atingând stadiul gold. Astfel, Battlefield: Hardline a fost trimis la multiplicat şi va fi disponibil pe piaţă începând cu 17 martie 2015. Vestea a fost confirmată şi prin intermediul contului de Twiiter oficial al serie Battlefield, după cum se poate vedea mai jos.

De asemenea, pentru cei interesaţi de latura tehnică a jocului, Battlefield: Hardline nu va aduce modificări faţă de Battlefield 4, cel puţin în versiunile de console ale jocului: Hardline va rula pe PlayStation 4 folosind o rezoluţie 900p (1600×900), iar pe Xbox One într-o rezoluţie de doar 720p (1280×720), ambele versiuni urmând să beneficieze de un framerate de 60 de cadre pe secundă. Bineînţeles, versiunea pentru PC a jocului nu va fi îngrădită de astfel de restricţii.

Studiourile DICE şi Visceral Games au promis că se vor concentra atât asupra campaniei single player din Battlefield: Hardline, dar şi asupra inovaţiei din modurile de joc multiplayer (noi idei sugerate de comunitate au fost implementate în Hardline), precum şi asupra stabilităţii jocului (extrem de problematică în Battlefield 4).

Battlefield: Hardline va fi lansat pe 17 martie 2015 în America de Nord şi 19 martie 2015 în Europa, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360. Totuşi, deţinătorii de console Xbox One abonaţi la serviciul EA Access vor avea acces la o versiune restricţionata a jocului cu o săptămână mai devreme. Astfel, abonaţii EA Access vor putea juca 10 ore de Battlefield: Hardline, fie din porţiunea multiplayer a jocului, fie din prologul şi primul episod al campaniei single player. Tot progresul înregistrat în această ediţie a jocului va fi va putea fi transferat către versiunea completă de Battlefield: Hardline.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News