Battlefield: Hardline a primit un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 05.01.2015
Battlefield: Hardline a primit un nou trailer

Pauza de iarnă a fost productivă pentru Electroni Arts, care a lansat un nou trailer pentru Battlefield: Hardline, shooter-ul produs de studiourile DICE şi Visceral Games. De această dată, trailer-ul este realizat atât cu ajutorul secvenţelor din campania single player a jocului, precum şi cu clipuri din componenta multiplayer.

După feedback-ul deloc pozitiv primit în urma demonstraţiilor de joc de la E3 2014 şi a versiunii beta din vara anului trecut, EA a decis să amâne lansarea lui Battlefield: Hardline până în 2015. Studiourile DICE şi Visceral Games au promis că se vor concentra pe trei aspecte importante ale jocului: inovaţia în modurile de joc multiplayer (noi idei sugerate de comunitate vor fi implementate în Hardline), profunzimea campaniei single player (povestea va fi extinsă şi finisată) şi, probabil cel mai important, stabilitatea jocului (extrem de problematică în Battlefield 4).

Battlefield: Hardline va fi lansat pe 17 martie 2015 în America de Nord şi 19 martie 2015 în Europa, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Battlefield 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News