Battlefield: Hardline are dată de lansare

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 29.10.2014
Battlefield: Hardline are dată de lansare

Electronic Arts a dezvăluit în sfârşit datele la care va fi disponibil noul shooter Battlefield: Hardline. Astfel, cea mai nouă creaţie a studioului Visceral Games va fi lansată pe 17 martie 2015 în America de Nord şi 19 martie 2015 în Europa. Battlefield: Hardline va beneficia de versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

De asemenea, Electronic Arts a anunţat că noul Star Wars Battlefront, proiect de care se ocupă echipa de la DICE, va fi într-adevar un first person shooter, iar lansarea acestuia este programată pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din 2015. O dezvăluire propriu-zisă a jocului va avea loc în primăvara anului viitor.

Nu în ultimul rând, Battlefield 5 este de asemenea în calendarul celor de la Electronic Arts, însă lansarea acestuia nu va avea loc mai devreme de sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016.

Pentru Battlefield: Hardline, DICE şi Visceral au promis că se vor concentra pe trei aspecte importante: inovaţia în modurile de joc multiplayer (noi idei sugerate de comunitate vor fi implementate în Hardline), profunzimea campaniei single player (povestea va fi extinsă şi finisată) şi, probabil cel mai important, stabilitatea jocului.

Battlefield Hardline

Urmărește Go4Games.ro pe Google News