BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2 a fost lansat

| 26.03.2014
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 a fost lansat

2K Games a anunţat lansarea celui din urmă DLC pentru BioShock InfiniteBurial at Sea: Episode 2. Acesta promite să concluzioneze povestea seriei BioShock, fiind de asemenea şi ultimul proiect încheiat de Irrational Games, studio care s-a dizolvat între timp. Cu ocazia lansării, a fost oferit şi un nou trailer pentru BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2.

Burial at Sea a fost împărţit în două noi campanii pentru BioShock Infinite, în care jucătorii au ocazia să reviziteze oraşul scufundat Rapture. Primul episod a fost lansat în noiembrie 2013 şi este jucat din perspectiva lui Booker DeWitt, în timp ce al doilea episod o plasează pe Elizabeth în rolul de personaj principal.

Cele două episoade pot fi achiziţionate separat, la preţul de 14,99€ fiecare, sau împreună, ca parte a Season Pass-ului pentru BioShock Infinite, la preţul de 19,99€. Pe lângă cele două episoade Burial at Sea, season pass-ul oferă acces şi la DLC-ul Clash in The Cloulds (mod survival, unde Booker DeWitt este nevoit să înfrunte armatele de inamici din Columbia în 4 hărţi noi).

BioShock: Infinite – Burial at Sea Episode 2 este disponibil acum pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360 şi promite o durata de joc semnificativ mai mare decat a primului episod.

BioShock Infinite

Urmărește Go4Games.ro pe Google News