BioShock: The Collection – Revisit Rapture Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2016
BioShock: The Collection - Revisit Rapture Trailer

2K Games a lansat un nou trailer pentru pachetul BioShock: The Collection, materialul video prezentând câteva dintre locaţiile remasterizate din oraşul subacvatic Rapture.

De procesul de remasterizare se ocupă studioul Blind Squirrel Games, primul BioShock si BioShock 2 urmând să fie îmbogăţite cu texturi şi modele de înaltă definiţie. Conform celor de la 2K Games, BioShock Infinite nu a fost „retuşat”, considerandu-se că jocul produs de Irrational Games încă se ridică la standardele calitative din ziua de azi. Astfel, pe PC, cei care achiziţioneaza BioShock: The Collection vor primi ediţia standard a lui BioShock: Infinite. Pe console, toate cele trei titluri din colecţie vor rula la rezoluţia 1080p şi 60 de cadre pe secundă.

BioShock: The Collection va include, pe lângă jocurile de baza BioShock, BioShock 2 si BioShock Infinite, toate pachetele DLC lansate pentru aceste trei titluri: Challenge Room-urile pentru primul BioShock, Minerva’s Den şi Protector Trials pentru BioShock 2, Burial at Sea – Episode 1 & 2, Clash in the Clouds şi Columbia’s Finest Pack pentru BioShock Infinite. Pe lângă acestea, pachetul va oferi şi “Director’s Commentary: Imagining BioShock”, un documentar episodic dedicat seriei BioShock, în care îşi va face aparitia şi creatorul acesteia Kevin Levine. BioShock: The Collection nu va include componenta multiplayer din BioShock 2.

Nu în ultimul rând, cei care deţin deja BioShock şi BioShock 2 pe Steam vor primi acces gratuit la versiunile remasterizate ale acestor două jocuri.

BioShock: The Collection va fi disponibil în Europa începând cu 16 septembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (doar digital).

BioShock The Collection

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News