BioShock: The Collection – trailer comparativ şi o nouă surpriză

Autor: Cosmin Aionita | 22.08.2016
BioShock: The Collection - trailer comparativ şi o nouă surpriză

2K Games a lansat un nou trailer pentru pachetul BioShock: The Collection, clipul prezentând o comparaţie dintre ediţia originală a primului joc BioShock şi versiunea remasterizată ce va fi disponibilă foarte curând.

De asemenea, BioShock: The Collection va oferi şi “Director’s Commentary: Imagining BioShock”, un documentar episodic dedicat seriei BioShock, în care îşi va face aparitia şi creatorul acesteia Kevin Levine. Pentru a debloca episoadele acestui documentar, jucătorii vor fi nevoiţi să găsească nişte role de film aurii, pe care producătorii le-au ascuns în ediţia remasterizată a jocului BioShock. Mai jos puteţi urmări câteva extrase din “Director’s Commentary: Imagining BioShock”.

De procesul de remasterizare se ocupă studioul Blind Squirrel Games, primul BioShock si BioShock 2 urmând să fie îmbogăţite cu texturi şi modele de înaltă definiţie. Conform celor de la 2K Games, BioShock Infinite nu a fost „retuşat”, considerandu-se că jocul produs de Irrational Games încă se ridică la standardele calitative din ziua de azi. Astfel, pe PC, cei care achiziţioneaza BioShock: The Collection vor primi ediţia standard a lui BioShock: Infinite. Pe console, toate cele trei titluri din colecţie vor rula la rezoluţia 1080p şi 60 de cadre pe secundă.

BioShock: The Collection va include, pe lângă jocurile de baza BioShock, BioShock 2 si BioShock Infinite, toate pachetele DLC lansate pentru aceste trei titluri: Challenge Room-urile pentru primul BioShock, Minerva’s Den şi Protector Trials pentru BioShock 2, Burial at Sea – Episode 1 & 2, Clash in the Clouds şi Columbia’s Finest Pack pentru BioShock Infinite. BioShock: The Collection nu va include componenta multiplayer din BioShock 2.

Nu în ultimul rând, cei care deţin deja BioShock şi BioShock 2 pe Steam vor primi acces gratuit la versiunile remasterizate ale acestor două jocuri.

BioShock: The Collection va fi disponibil în Europa începând cu 16 septembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (doar digital).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News