Borderlands 3 primește un nou mod de joc: Arms Race

Autor: Vlad Ionescu | 11.11.2020
Borderlands 3 primește un nou mod de joc: Arms Race
Foto: 2K Games

Un update important al jocului Borderlands 3 este disponibil începând de ieri, 10 noiembrie, și le oferă gamerilor, pe lânga o mulțime de skin-uri și îmbunătățiri, un nou mod de joc: Arms Race!

Bordelands 3 nu este la primul update de genul, jucătorii primind recent și o serie nouă de abilități și skill-uri pentru eroii din modurile multiplayer. Totuși, adăugarea acestui mod adițional va rămâne cea mai importantă schimbare realizată de producătorii Borderlands 3. Începând de astăzi, posesorii jocului Borderlands 3 se pot bucura de noul Arms Race, mod ce le va oferi gamerilor o experiență foarte interesantă și distractivă în creația celor de la Gearbox Software.

Pentru a iniția noul mod Arms Race, jucătorii vor fi nevoiți să acceseze panoul de control al jocului, urmat de Sanctuarul cu numărul 3. În timp ce gamerii vor explora holul principal al hărții, vor primi o notificare din partea eroilor Axton și Salvador, ce în prezent organizează o competiție de tipul battle-zone.

Dinamica acestui mod este una destul de simplă: jucătorii sunt împrăștiați în mod aletoriu pe hartă, și, exact ca într-un joc de tipul Battle Royale, sunt nevoiți să iși găsească propriul armanent. În plus, la începutul rundei, abilitățile eroului vor fi dezactivate automat, ceea ce transforma supraviețuirea într-un joc al reflexelor și al găsirii cât mai rapide a armelor. Noua hartă a modului este numită Stormblind Complex, locul fiind un fost depozit de armanent.

Noul mod din Borderlands 3, inspirat de Battle Royale

În Arms Race, totul se rezumă la dotarea cu un echipament foarte bun, explorarea hărții și găsirea cuferelor, iar la final, lupta împotriva „boss-ului” localizat în centrul hărții. Desigur, puteți iniția lupta și mai devreme, însă un echipament mai complex și puternic vă oferă mai multe șanse și moduri de a îl elimina și de a obține victoria.

Deși se aseamană foarte mult cu jocurile de tipul Battle Royale, Arms Race nu este un mod competitiv de joc. Îl puteți juca co-op cu prietenii, însă nu veți putea lupta unul împotriva celuilalt. Pentru a face modul și mai interesant, creatorii jocului au adăugat și o furtună de zapadă, ce odată declanșată, va rezulta în scăderea constantă de viața a personajului pe care îl interpretați.

Noul update pentru Borderlands 3 este valabil pe toate platformele pe care jocul este disponibil, iar, împreună cu acest mod, jucătorii vor beneficia și de noi abilități pentru Moze și Zane, pe lângă Amara și FL4k.

Sursa: Forbes.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News