Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Gameplay Trailer

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 21.01.2015
Call of Duty: Advanced Warfare - Exo Zombies Gameplay Trailer

Săptămâna viitoare se va lansa Havoc, primul pachet de conţinut suplimentar pentru Call of Duty: Advanced Warfare. Cu această ocazie, îşi va face dubutul şi noul mod de joc cooperativ Exo-Zombies, în care cele patru personaje principale vor fi interpretate de actori importanţi de la Hollywood: John Malkovich şi Bill Paxton nu mai au nevoie de nicio introducere, pe Rose McGowan poate o ştiţi din serialele Charmed sau Chosen, iar pe Jon Bernthal nu se poate să-l fi ratat în serialul The Walking Dead sau în noul film Fury. Îi puteţi admira pe toţi patru în noul trailer dedicat modului de joc Exo-Zombies, disponibil mai jos.

Pe lângă noul mod de joc Exo-Zombies, DLC-ul Havoc pentru Call of Duty: Advanced Warfare va oferi patru hărţi noi pentru componenta multiplayer a jocului (Core, Urban, Sideshow, Drift), precum şi o nouă armă – AE4 Directed Energy Assault Rifle, cu varianta personalizată AE4 Widowmaker.

DLC-ul Havoc pentru Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat în premieră pe Xbox Live (Xbox 360 şi Xbox One) pe 27 ianuarie 2015, la un preţ echivalent cu 14,99€. DLC-ul Havoc face parte şi din pachetul Season Pass pentru Call of Duty: Advanced Warfare, ce poate fi achiziţionat în schimbul a 49,99€. Pachetul de conţinut suplimentar Havoc va fi lansat şi pe celelalte platforme (PC şi PlayStation) la o dată ce urmează să fie anunţată în curând.

Call of Duty Advanced Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News