Call of Duty: Advanced Warfare – Season Pass detaliat

Autor: Cosmin Aionita | 29.10.2014
Call of Duty: Advanced Warfare – Season Pass detaliat

Cu mai puţin de o săptămână rămasă până la momentul lansării lui Call of Duty: Advanced Warfare, Activision a oferit şi detaliile despre ce va oferi Season Pass-ul acestui joc.

După cum ne-au obişnuit deja titlurile Call of Duty din ultimii ani, şi de această dată Season Pass-ul va include nu mai puţin de patru pachete de conţinut suplimentar – Havoc, Ascendance, Supremacy, Reckoning, precum şi arme noi în premieră, dar şi o hartă extra pentru multiplayer (Gorge), aceasta urmând să fie disponibilă chiar din prima zi.

Ca şi în cazurile jocurilor precedente, DLC-urile incluse în acest Season Pass vor fi lansate mai întâi pentru consolele Xbox, urmând ca o lună mai târziu, acestea să devină disponibile şi pentru platformele PlayStation şi PC. Season Pass-ul va fi oferit la un preţ echivalent cu 50$ (34,99£).

Call of Duty: Advanced Warfare va fi lansat pe 4 noiembrie 2014, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360. O ediţie specială a jocului, Call of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition, va fi disponibilă cu o zi mai devreme.

Call of Duty Advanced Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News