Call of Duty: Black Ops 2 – multiplayer trailers

| 12.09.2012
Call of Duty: Black Ops 2 – multiplayer trailers

În cadrul GamesCom 2012 a avut loc dezvăluirea oficială a multiplayer-ului din Call of Duty: Black Ops 2, vizitatorii târgului german fiind primii gameri din lume care au avut ocazia de a încerca pe viu această componentă a jocului. Momentul a fost imortalizat de către cei de la Activision într-un trailer cât se poate de sugestiv.

De asemenea, mai jos, puteti urmari noutăţile aduse de multiplayer-ul noului Call of Duty, explicate pas cu pas. De altfel, reprezentaţii studioului producător Treyarch au afirmat deja că doresc să transforme Call of Duty: Black Ops 2 într-un joc special conceput pentru a fi adoptat în cadrul competiţiilor de e-sports, versiunea de PC urmând a beneficia de suport pentru servere dedicate.

Acţiunea din Call of Duty: Black Ops 2 va avea loc în două perioade jucabile: anii ’80, cu acelaşi Alex Mason din primul Black Ops în prim plan, şi apoi 2025, unde eroul va fi David Mason, fiul protagonistului din Black Ops 1. După cum era de aşteptat, în perioada futuristică a jocului, se va pune accentul pe tot felul de echipamente de război moderne, cum ar fi dronele telecomandate de la distanţă.

Call of Duty: Black Ops 2 va fi lansat pe 13 noiembrie 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News