Call of Duty: Black Ops 3 – Awakening DLC este disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 04.02.2016
Call of Duty: Black Ops 3 - Awakening DLC este disponibil acum

Activision şi studioul Treyarch au anunţat că noul pachet DLC Awakening pentru Call of Duty: Black Ops 3 este disponibil pentru PlayStation 4, prin intermediul PlayStation Store, la un preţ de 65 lei. Alternativ, acesta poate fi achiziţionat şi ca parte a Season Pass-ului pentru Call of Duty: Black Ops 3, la preţul de 224 lei.

Awakening oferă patru hărţi noi pentru componenta multiplayer competitiv a jocului: Gauntlet (o hartă cu trei căi de acces, dar şi cu trei locaţii diferite: o junglă, o zonă înzăpezită şi o zonă urbană), Splash (un parc acvatic abandonat, abordând o temă ce permite confruntări atât la suprafaţă, cât şi în apă), Rise (plasată la periferia oraşului înzăpezit Zurich, acţiunea are loc în incinta unui viitor centru de cercetare, iar împărţirea acestuia permite diverse abordări în funcţie de stilul fiecăruia) şi Skyjacked (o hartă inspirată de faimoasa Hijacked din Call of Duty: Black Ops 2, doar că de această dată acţiunea se desfăşoară puţin mai sus de nivelul mării, undeva deasupra oraşului Zurich), precum şi un nou episod dedicat modului de joc Zombies – Der Eisendracheun.

Pachetul de conţinut suplimentar Awakening va fi lansat şi pe celelalte platforme (PC şi Xbox One) la o dată ce urmează să fie anunţată ulterior. Niciun pachet DLC pentru Call of Duty: Black Ops 3 nu va mai fi disponibil pentru versiunile de Xbox 360 şi PlayStation 3 ale jocului.

Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News