Call of Duty: Black Ops 3, disponibil în România

Autor: Cosmin Aionita | 07.11.2015
Call of Duty: Black Ops 3, disponibil în România

Activision a confirmat disponibilitatea în România a celui mai nou joc al seriei Call of Duty – Call of Duty: Black Ops 3. Acesta îi propulsează pe jucători într-un viitor în care diferenţele dintre om şi maşină devin din ce în ce mai firave, transformându-i pe soldaţi în veritabile unelte de război, cu abilităţi extraordinare de luptă, deplasare şi supravieţuire.

Black Ops 3 stă drept dovadă a posibilităţilor care decurg dintr-un ciclu de producţie de trei ani pentru jocurile din seria Call of Duty. Treyarch, studioul producător, a reuşit să implementeze o serie de inovaţii fiecărui mod de joc şi, în acelaşi timp, să livreze cât mai mult conţinut posibil, cu multiple funcţii noi.

Campania din Call of Duty: Black Ops 3 este concepută şi pentru modul multiplayer cooperativ, cu situaţii în care jucătorilor li se permite abordarea variată, folosind de fiecare dată o altă strategie. Fiecare personaj poate fi personalizat: de la arme şi echipamente, la abilităţi şi uniforme, toate acestea fiind organizate într-un sistem de progesie ce evoluează în timp.

Call of Duty: Black Ops 3 include un sistem de mişcare extrem de precis, care permite jucătorilor să deplaseze cu fineţe, folosind sărituri speciale (thrust jumps), întoarceri şi alunecări, precum şi abilităţi de escaladare şi trecere rapidă peste obstacole, într-o multitudine de combinaţii. Hărţile sunt de asemenea proiectate de la început pentru noul sistem de mişcare, oferind astfel jucătorilor mai multă încredere în abilităţile lor de a utiliza mediul înconjurător pentru tactici avansate.

În multiplayer, îşi fac apariţia nouă Specialişti de elită: fiecare dintre aceştia are înfăţişare, personalitate, voce, arme şi abilităţi de luptă proprii. Sistemul de Specialişti modifică felul în care jucătorii se alătură luptei în momente cheie ale jocului, iar fiecare armă şi fiecare abilitate este proiectată pentru a transforma fiecare astfel de Specialist intr-o forţă unică pe câmpul de luptă.

Nu în ultimul rând, modul de joc Shadows of Evil îi plasează pe jucători într-o lume total nefamiliară şi terifiantă, cu scopul de a afla secretele unui personaj misterios, ce îi va supune la tot felul de încercări şi care le ţine soarta în propriile mâini. Acţiunea are loc în perioda caracteristică curentului cinematrografic film noir, de la începutul anilor ’40, intersectând destinele a patru personaje cheie – magicianul Nero (interpretat de Jeff Goldblum), femeia fatală Jessica (Heather Graham), detectivul Vincent (Neal McDonough) şi boxerul Campbell (Ron Perlman), prinse în capcana misteriosului Shadow Man (Robert Picardo).

Treyarch a pregătit însă şi câteva surprize: cei care parcurg complet campania single-player pot accesa modul „Nightmares” pentru a o rejuca într-un fel cu totul surprinzător, cu zombies. În plus, cei care explorează Safe House pot accesa „Dead Ops Arcade”, un mod bonus care va fi cu siguranţă pe placul celor care iubesc era de aur a jocurilor video.

Call of Duty: Black Ops 3 este acum disponibil în România în trei versiuni: Standard, Standard Nuk3town şi Hardened pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, la preţuri cuprinse între 194,90 lei şi 329,90 lei. Jocul este disponibil şi pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, însă aceste ediţii nu includ campania principală (single player şi/sau co-op) şi nici toate funcţiile prezente în celelalte versiuni. Versiunea Hardened pentru Call of Duty: Black Ops 3 include conţinut extra in-game, cum ar fi harta The Giant pentru modul Zombies, dar şi bonusuri precum coloana sonoră a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News