Call of Duty: Black Ops 3 – primul trailer, imagini 4K şi cerinţe de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 27.04.2015
Call of Duty: Black Ops 3 – primul trailer, imagini 4K şi cerinţe de sistem

După cum a fost promis, Activision a dezvăluit ieri seară primul trailer oficial pentru Call of Duty: Black Ops 3, jocul pe care studioul Treyarch îl pregăteşte pentru toamna lui 2015.

Şi, deşi producătorii promit un joc ce urmează să se va desfăşoare într-un viitor întunecat, în care implanturile tehnologizate şi ultimele descoperiri în domeniul roboticii vor fi utilizate de soldaţii Black Ops, ceea ce vedem în secvenţele de mai jos seamănă un pic prea mult cu Call of Duty: Advanced Warfare, titlu lansat de Activision anul trecut.

Totuşi, chiar dacă pare să preia stilul artistic şi conceptele de bază ale fratelui mai mare Advanced Warfare, Call of Duty: Black Ops 3 promite o noutate majoră pentru serie: campania este în mod special dezvoltată pentru modul de joc cooperativ cu patru personaje, cuvântul de ordine fiind, conform producătorilor, rejucabilitatea.

Vor exista în continuare momente unice, scriptate spectaculos, caracteristice seriei Call of Duty, însă, de această dată, acestea vor fi complementate de spaţii exterioare imense, acestea urmând să permită o multitudine de strategii. În plus, fiecare jucător îşi vor putea personaliza eroul, de la arme şi arsenal, la abilităţi şi echipament, prin intermediul sistemului de progresie implementat în acest mod de joc.

Black Ops 3 va schimba un pic “regulile jocului” şi în multiplayer-ul competitiv, cea mai importantă modificare adusă de Treyarch fiind noua modalitate de deplasare bazată pe mişcări ce pot fi înlănţuite într-un mod fluent, precum thrust jump, slide şi wall run. Acestea vor permite jucătorilor să se deplaseze cu uşurinţă prin mediul înconjurător, păstrând în acelaşi timp controlul complet asupra armei din dotare. Hărţile multiplayer vor fi special adaptate pentru această nouă modalitate de deplasare, permiţând în acelaşi timp jucătorilor să apeleze în paralel şi la cea tradiţională.

Nu în ultimul rând, Treyarch se reîntoarce la modul Zombies şi în Black Ops 3, acesta fiind conceput drept un mod de joc de sine stătător, cu o poveste proprie, separată de tot ceea ce se întâmplă în celelalte componente ale jocului. Conform producătorilor, Black Ops 3 va include cel mai ambiţios mod Zombies de până acum, cu un sistem de progresie separat, gândit pentru a spori rejucabilitatea.

Call of Duty Black Ops 3

Deşi eram obişnuiţi ca noile titluri Call of Duty să fie dezvăluite în fiecare an folosind platforme Xbox, iată că de această dată Activision a ales să prezinte jocul pe toate cele trei platforme pe care îşi va face apariţia în această toamnă: PlayStation 4, Xbox One şi, bineînţeles, PC. Versiunea dedicată consolei Sony va rula folosind rezoluţia 1080p şi 60 de cadre pe secundă, framerate ce va fi utilizat şi de ediţia pentru Xbox One (a cărei rezoluţie nu a fost dezvăluită, însă). În schimb, versiunea pentru PC a lui Call of Duty: Black Ops 3 va oferi suport pentru 4K, primele imagini din joc (pe care le puteţi admira în cadrul acestui articol) fiind livrate în această rezoluţie ameţitoare.

De altfel, cei de la Treyarch au ţinut să menţioneze că versiunea pentru PC a jocului nu va fi tratată drept “o simplă portare”, fiecare dintre cele trei ediţii de Black Ops 3 având echipe dedicate care lucrează pentru a optimiza jocul pentru fiecare platformă în parte. Pentru a demonstra importanţa pe care echipa producătoare o acordă versiunii pentru PC, Activision şi Treyarch au oferit încă de acum cerinţele de sistem necesare pentru Call of Duty: Black Ops 3.

Sistem de operare: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
Procesor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.60 GHz
Memorie RAM: 6 GB
Placă video: NVIDIA GeForce GTX 470 @ 1GB / ATI Radeon HD 6970 @ 1GB
DirectX: versiunea 11
Reţea: Conexiune de tip Broadband la Internet
Placă de sunet: compatibilă cu DirectX

Call of Duty: Black Ops 3 va fi lansat pe 6 noiembrie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Studioul Treyarch a confirmat că lucrează doar la aceste trei ediţii pentru Call of Duty: Black Ops 3, Activision refuzând să comenteze despre eventualele portări pentru Xbox 360 şi PlayStation 3 ale jocului. Toţi cei care plasează o precomandă pentru Call of Duty: Black Ops 3, indiferent de platforma aleasă, vor primi acces la sesiunea de testare beta a jocului.

Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3Call of Duty Black Ops 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News