Call of Duty: Black Ops 4 – trailere finale înainte de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2018
Call of Duty: Black Ops 4 – trailere finale înainte de lansare!

Activision şi studioul Treyarch au lansat obişnuitul trailer final pentru Call of Duty: Black Ops 4, înainte de lansarea jocului, programată pentru a doua săptămână a lunii octombrie. De asemenea, pentru a marca debutul Blackout (Battle Royale) în acest titlu al seriei Call of Duty, producătorii au oferit şi un montaj al celor mai spectaculoase momente înregistrate de jucători în precedenta sesiune beta dedicată acestui mod de joc.

Noul joc al seriei Call of Duty nu va mai include o campanie single player tradiţională, concentrându-se în întregime pe latura sa multiplayer. Astfel, în lipsa campaniei, Black Ops 4 promite un mod multiplayer bazat pe o abordare mult mai tactică, cu mai multe opţiuni pentru jucători, cu trei poveşti separate pentru modul Zombies (IX, Voyage of Despair şi Blood of the Dead) şi Blackout, un mod de joc de tip battle royale bazat pe locaţiile şi personajele din subseria Black Ops.

Call of Duty: Black Ops 4 va fi lansat pe 12 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunea pentru PC a lui Call of Duty: Black Ops 4 va putea fi accesată exclusiv prin intermediul serviciului Battle.net.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News