Call of Duty: Black Ops Cold War, anunțat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2020
Call of Duty: Black Ops Cold War, anunțat oficial

După cum au promis, cei de la Activision au dezvăluit ieri, prin intermediul foarte popularului Call of Duty: Warzone, următorul joc al celei mai bine vândute serii de shootere din lume: Call of Duty: Black Ops Cold War.

Dezvoltat drept o continuare directă pentru primul Call of Duty: Black Ops, Black Ops Cold War mută acțiunea la începutul anilor ’80, jocul urmând să includă atât o campanie single player completă, cât și multiplayer-ul competitiv tradițional, precum și experiența co-op Zombies.

Înapoi în anii ‘80

În stilul seriei Black Ops, Cold War va combina elementele de cultură populară ale anilor ’80 cu o poveste bazată pe teoriile conspiraționiste, iar, pe parcursul campaniei, jucătorii vor avea ocazia să întâlnească figuri emblematice ale acelei ere. În cadrul acestei povești, veți avea ocazia să vizitați locații specifice vremii, precum Berlinul de Est, Turcia, Vietnam, Moscova sovietică și multe altele.

În centrul acțiunii se va afla un personaj misterios numit Perseus, a cărui misiune este destabilizarea echilibrului de putere și influență de pe glob, rescriind astfel soarta omenirii. Pe lângă campanie, o selecție bogată de arme si echipamente din timpul Războiului Rece își vor face apariția și în componenta de multiplayer competitiv, precum și în modul Zombies.

Call of Duty Black Ops Cold War

Multiplayer cu de toate

Și pentru că tot am ajuns la capitolul multiplayer, Call of Duty: Black Ops Cold War va oferi suport pentru confruntări cross-play între utilizatorii tuturor consolelor, progresia fiind înregistrată la comun, indiferent de modul de joc ales. Va exista și un sistem Battle Pass, precum și conținut nou, ce va fi oferit în mod regulat după lansare: hărți și moduri noi de joc pentru multiplayer, noi experiențe Zombies, event-uri in-game etc.

Pe 9 septembrie 2020, prin intermediul canalului oficial de Twitch al seriei Call of Duty, va fi prezentat, în premieră, și modul multiplayer din Black Ops Cold War. De asemenea, Cold War va fi compatibil și cu Call of Duty: Warzone, experiența multiplayer Battle Royale pe care fanii seriei o pot încerca în mod gratuit. Anumite elemente ale sistemului de progresie din Black Ops Cold War se vor face simțite și în Warzone, precum noi item-uri ce vor putea fi folosite atât în Cold War, cât și în Warzone. Jucătorii activi de Warzone își vor păstra tot conținutul din Call of Duty: Modern Warfare, precum operatorii si blueprint-urile pentru arme deja deblocate.

Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War este dezvoltat în colaborare de studiourile Treyarch și Raven Software, urmând să fie lansat pe 13 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Battle.net). Edițiile pentru PlayStation 5 și Xbox Series X vor fi disponibile imediat ce aceste noi console își vor face apariția, în toamna târzie a acestui an.

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru unele dintre edițiile digitale ale noului joc vor primi recompense digitale, precum operatorul Frank Woods, jucabil atât în Call of Duty: Warzone, cât și în Call of Duty: Modern Warfare, precum și acces prioritar la viitoarea sesiune de testare beta multiplayer pentru Cold War.

Call of Duty Black Ops Cold War

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News