Call of Duty: Modern Warfare, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 31.05.2019
Call of Duty: Modern Warfare, anunţat oficial

Conform promisiunilor, luna mai nu a apucat să se încheie fără ca Activision să nu dezvăluie noul joc al seriei Call of Duty. Titlul din acest an va veni de la studioul Infinity Ward, dorindu-se a fi un soi de reboot al întregii mini-serii Modern Warfare, numit simpu Call of Duty: Modern Warfare.

Spre deosebire de Call of Duty: Black Ops 4, care a ales să abandoneze componenta single player în favoarea mai multor tipuri de abordări multiplayer, noul Call of Duty: Modern Warfare va oferi “formula completă”, pornind de la campania single player, trecând prin multiplayer-ul tradiţional şi sfârşind cu un nou mod de joc cooperativ.

Narativ vorbind, Call of Duty: Modern Warfare va aborda câteva dintre temele din subseria iniţială, actualizate, jucătorii urmând să aibă posibilitatea de a se reîntâlni cu unele dintre personajele clasice ale trilogiei, cum ar fi capitănul John Price, de această dată interpretat de actorul Barry Sloane. În bună tradiţie a seriei Call of Duty, şi acum vom avea ocazia de a juca din perspectiva mai multor tabere participante la conflict, de la membri ai forţelor speciale, în oraşe reprezentative din Europa, şi până la rebelii din Orientul Mijlociu.

Pe lângă experienţa narativă, şi sistemul de progresie va fi unificat pe parcursul tuturor celor trei componente principale ale jocului: campania, modul multiplayer competitiv şi cel cooperativ. Cu alte cuvinte, experienţa şi armele deblocate în single player vor putea fi folosite şi în multiplayer şi vice-versa. De asemenea, producătorii promit că noul Call of Duty: Modern Warfare nu va mai avea un Season Pass tradiţional, această abordare permiţându-le să lanseze mai multe hărţi suplimentare decât în mod obişnuit, toate acestea urmând să fie oferite gratuit.

Nu în ultimul rând, cei de la Infinity Ward se laudă, pentru noul Call of Duty: Modern Warfare, cu un motor grafic complet nou, ce promite o experienţă vizuală fotorealistică. Din arsenalul de tehnologii noi folosite de acest engine putem aminti physically-based material rendering, reproducerea mediilor de joc cu ajutorul fotogrammetriei, iluminare globală volumetrică, spectral rendering (pentru modurile de vizualizare termală şi infraroşu), un nou sistem de animaţii, mulltiplayer cross-platform între PC şi console, suport pentru ray tracing în timp real (pe PC), pentru rezoluţie 4K, High Dynamic Range (HDR) şi Dolby ATMOS.

Call of Duty: Modern Warfare va fi lansat pe 25 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Ediţia pentru PC va fi disponibilă exclusiv în format digital prin intermediul serviciului Battle.net de la Blizzard Entertainment.

Call of Duty: Modern WarfareCall of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern WarfareCall of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern WarfareCall of Duty: Modern Warfare

Urmărește Go4Games.ro pe Google News