Call of Duty: Modern Warfare III, anunțat oficial. Ce aduce nou și când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2023
Call of Duty: Modern Warfare III, anunțat oficial. Ce aduce nou și când îl vom putea juca
Foto: Activision

După câteva teasere, Activision a dezvăluit Call of Duty: Modern Warfare III, jocul popularei serii de first person shooter pe care urmează să-l lanseze în toamna acestui an. Dezvoltat de Sledgehammer Games în colaborare cu Infinity Ward, Modern Warfare III reprezintă o premieră pentru serie, fiind continuarea directă a lui Modern Warfare II, ce urmează să sosească la doar un an după apariția predecesorului. Call of Duty: Modern Warfare III va fi lansat pe 10 noiembrie 2023.

Personaje cunoscute, misiuni mai deschise

Fiind vorba despre un sequel direct pentru noua subserie Modern Warfare, vom avea din nou parte de bine cunoscutele personaje din Task Force 141, conduse și de această dată de Căpitanul Price. De aceasta data, eroii îl vor înfrunta pe criminalul de război ultra-naționalist Vladimir Makarov.

Pe lângă clasicele misiuni cinematice caracteristice campaniilor din serie, Modern Warfare III va introduce așa-numitele „open combat missions”, ce vor oferi jucătorilor mai multă libertate de alegere și mișcare: aceștia vor putea opta pentru diferite loadout-uri de arme și echipamente și vor putea termina misiunile în multiple moduri.

Multiplayer inspirat din titlurile Call of Duty anterioare

Componenta multiplayer va reveni cu toate cele 16 hărți din versiunea originală a jocului Modern Warfare 2 (2009), remasterizate și modernizate pentru Modern Warfare III. Acestea vor fi disponibile din ziua lansării pentru toți jucătorii, cu noi moduri de joc și opțiuni de gameplay. Mai mult, alte 12 hărți 6v6 vor fi adăugate în sezoanele de conținut post-lansare.

Modern Warfare III va include și noi hărți pentru modul Ground War, precum și o revenire a popularului War Mode, ce a debutat în cadrul seriei în Call of Duty: WWII din 2017.

Cea mai marte hartă Zombies din istoria seriei

Nici pasionații de co-op nu vor fi uitați, echipele de jucători având posibilitatea de a-și uni forțele pentru a înfrunta împreună hoardele de morți vii în ceea ce producătorii numesc „cea mai mare harta Call of Duty Zombies de până acum”.

Grație funcției „Carry Forward”, jucătorii își vor păstra în Call of Duty: MWIII inventarul și armele deblocate în titlul de anul trecut (Modern Warfare II).

Nu în ultimul rând, începând cu Modern Warfare II de anul trecut și Warzone și acum continuând în Call of Duty: Modern Warfare III, utilizatorii vor regăsi întregul conținut legat de această serie într-un singur loc: Call of Duty HQ, ușurând astfel selectarea titlului, campaniei sau modului de joc pe care doresc să-l pornească.

Call of Duty: Modern Warfare III va fi lansat pe 10 noiembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Battle.net și Steam). Pe lângă edițiile standard, jucătorii vor putea opta și pentru Modern Warfare III: Vault Edition, ce va oferi o selecție de bonusuri digitale.

Call of Duty Modern Warfare III
Foto: Activision

Sursa: Call of Duty

Urmărește Go4Games.ro pe Google News