Call of Duty: Modern Warfare Remastered, de sine stătător începând de mâine

Autor: Cosmin Aionita | 26.06.2017
Call of Duty: Modern Warfare Remastered, de sine stătător începând de mâine

Call of Duty: Infinite Warfare nu a fost hulit doar pentru că fanii nu au agreat direcţia SF în care a mers jocul ci şi din cauza deciziei celor de la Activision de a nu oferi Call of Duty: Modern Warfare Remastered (versiunea remasterizată a clasicului Call of Duty 4) decât împreună cu ediţia specială a lui Infinite Warfare.

Ei bine, aceasta perioadă de „detenţie” este pe cale să ia sfârşit, publisher-ul confirmând că jocul Call of Duty: Modern Warfare Remastered va fi disponibil, în versiune de sine stătătoare, începând de mâine, 27 iunie.

Pentru început, Call of Duty: Modern Warfare Remastered va putea fi achiziţionat doar în versiune pentru PlayStation 4, atât fizic, cât şi digital, la un preţ recomandat echivalent cu 39,99€. În România, Call of Duty: Modern Warfare Remastered pentru PS4 va putea fi achiziţionat doar în regim digital, prin intermediul PlayStation Store. Ediţiile pentru PC şi Xbox One ale jocului vor fi lansate la o dată ulterioară.

Supervizat de Infinity Ward şi dezvoltat de Raven Software, Call of Duty: Modern Warfare Remastered se laudă cu un nivel vizual de invidiat, cu texturi de rezoluţie înaltă şi detalii suplimentare, iluminare HDR, efecte de particule iluminate şi umbrite în timp real, animaţii şi sunete refăcute, plus multe alte îmbunătăţiri. De asemenea, toate cele 16 hărţi multiplayer din jocul original sunt disponibile şi în Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Versiunea de sine stătătoare a jocului nu va include pachetul DLC Modern Warfare Remastered Variety Map Pack, acesta fiind disponibil separat.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News