Call of Duty: Next – viitorul seriei Call of Duty. Când va avea loc sesiunea Beta pentru Modern Warfare II

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2022
Call of Duty: Next – viitorul seriei Call of Duty. Când va avea loc sesiunea Beta pentru Modern Warfare II
Foto: Activision

Activision a anunțat Call of Duty: Next, un eveniment de prezentare ce urmează să fie difuzat pe 15 septembrie 2022. Show-ul va fi prezentat chiar de către studioul realizator Infinity Ward, urmând să includă noi informații despre viitoarele experiențe Call of Duty, inclusiv secvențe de gameplay.

Promise pentru evenimentul Call of Duty: Next sunt o prezentarea completă a componentei multiplayer din Call of Duty: Modern Warfare II, detalii despre următoarea generație de Call of Duty: Warzone, precum și noutăți despre versiunea pentru mobil a Warzone (cunoscută sub numele de cod Project Aurora).

Call of Duty beta
Foto: Activision

Două beta-uri pentru Call of Duty: Modern Warfare II

Au fost oferite și detalii referitoare la perioadele în care vor avea loc testele Beta pentru Call of Duty: Modern Warfare II. Astfel, doritorii vor putea încerca componenta multiplayer din joc pe parcursul a două sfârșituri de săptămână, după cum urmează:

Primul weekend, deschis doar jucătorilor de pe consolele PlayStation

Posesorii de console PlayStation 4 și PlayStation 5 care au plasat precomenzi pentru joc vor primi coduri cu ajutorul cărora vor putea participa la Beta încă de pe 16 septembrie. Începând din 18 septembrie, și jucătorii de pe PlayStation fără precomenzi se pot alătura acțiunii. Prima perioada de Beta se va sfârși pe 20 septembrie.

Cel de-al doilea weekend, deschis pentru toate platformele

Cea de-a doua perioadă de testare beta pentru Call of Duty: Modern Warfare II se va desfășura pe toate platformele, însă posesorii de PS4 și PS5 vor avea din nou un avantaj.

Astfel, jucătorii de pe PlayStation vor avea acces nerestricționat la acest beta, pe întreaga sa durată (22 – 26 septembrie), indiferent dacă au plasat sau nu precomenzi pentru joc.

În schimb, pe Xbox și PC, doar jucătorii cu precomenzi vor avea acces prioritar la Beta, începând cu 22 septembrie. Beta-ul se va deschide complet pentru toți jucătorii de pe Xbox și PC de pe 24 septembrie și se va încheia pe 26 septembrie.

Call of Duty beta
Foto: Activision

Conținutul acestui beta pentru Modern Warfare II va fi dezvăluit în cadrul evenimentului Call of Duty: Next. Momentan, știm că Marina Bay Grand Prix va fi una dintre hărțile 6v6 ce vor fi incluse în cadrul sesiunilor de testare beta.

Call of Duty: Modern Warfare II va fi lansat pe 28 octombrie 2022, în variante pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Battle.net și Steam).

Sursa: Call of Duty Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News