Call of Duty: Warzone și Modern Warfare au primit suport pentru NVIDIA DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 22.04.2021
Call of Duty: Warzone și Modern Warfare au primit suport pentru NVIDIA DLSS
Foto: Activision

Posesorii de plăci video din gama NVIDIA GeForce RTX au un nou motiv de bucurie: beneficiază de un upgrade de performanță gratuit astăzi în jocurile Call of Duty: Warzone și Call of Duty: Modern Warfare, cele două titluri primind asuport pentru tehnologia NVIDIA DLSS. Cu DLSS activat, performanța din aceste două titluri crește cu până la 70% în rezoluție 4K.

NVIDIA DLSS este disponibil de astăzi atât în popularul joc battle royale plasat în universul Call of Duty, cât și în Call of Duty: Modern Warfare (în toate modurile de joc: campanie, multiplayer și Spec Ops).

De asemenea, tehnologia DLSS este deja disiponibilă în recentul Call of Duty Black Ops: Cold War, atât pentru multiplayer, cât și pentru modul Zombies și campanie.

Call of Duty DLSS
Foto: NVIDIA

DLSS vine și în Naraka: Bladepoint și Mortal Shell

Două alte jocuri au primit suport pentru DLSS în cursul acestei luni. Este vorba despre Mortal Shell al celor de la Cold Symmetry, un single-player action-RPG care a primit un update major pe 15 aprilie. Patch-ul a adăugat umbre ray-traced și suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS, iar peformanța a crescute cu până la 130% în 4K, atunci când DLSS este activat.

Naraka: Bladepoint de la 24 Entertainment este încă un joc de tip battle royale ce a adăugat support pentru DLSS în varianta closed beta, lansată de curând. Rezultatul a fost o creștere a performanței de până la 60% în 4K (60fps sau mai mult pentru utilizatorii seriei RTX 30).

Dacă nu ați reușit să participați la ultimul closed beta pentru Naraka: Bladepoint, vă puteți înscrie pentru următoarea sesiune, care începe pe 23 aprilie. Tot ceea trebuie să faceți este să accesați pagina de Steam a jocului și să apăsați butonul “Request Access”.

Aceste noutăți vin la scurt timp după adăugarea funcției DLSS în jocul Outriders al celor de la People Can Fly și Square Enix.

De asemenea, integrarea devine mai simplă pentru dezvoltatorii de jocuri video odată cu lansarea unui plugin pentru Unreal Engine 4 care permite realizatorilor, într-un mod facil, să adauge DLSS în titlurile lor. Săptămâna trecută, a fost anunțat că DLSS va fi adăugat și în motorul Unity Engine.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News