Call of Duty: Warzone, o nouă experienţă Battle Royale gratuită bazată pe universul Call of Duty

Autor: Cosmin Aionita | 09.03.2020
Call of Duty: Warzone, o nouă experienţă Battle Royale gratuită bazată pe universul Call of Duty

Încă dinainte de apariţia recentului Call of Duty: Modern Warfare, apăruseră numeroase zvonuri referitoare la inevitabilul mod de joc de tip Battle Royale pe care shooter-ul celor de la Infinity Ward ar fi urmat să-l includă. Realitatea din momentul lansării a fost alta, însă zvonurile au continuat despre un mod Battle Royale ce ar fi urmat să fie adăugat jocului printr-un update ulterior.

Iată că adevărul este “undeva la mijloc”, Activision organizând un eveniment pentru presă şi media prin intermediul căruia a prezentat Call of Duty: Warzone, experienţa Battle Royale mult zvonită până acum. Participanţii la acest event nu au avut însă voie să discute liber despre ce au văzut, fiindu-le impusă o dată-embargo până la care comunicarea despre Warzone era interzisă.

Call of Duty Warzone

Din păcate pentru Activision şi din fericire pentru noi, canalul de YouTube Chaos a încălcat acest embargo, publicând un întreg clip cu secvenţe din acest mod Battle Royale şi informaţii despre Call of Duty: Warzone. Ei bine, deşi toţi eram convinşi că Warzone era modul Battle Royale pregătit pentru Modern Warfare, lucrurile nu stau tocmai aşa. Bazat totuşi pe tehnologia din Modern Warfare, Call of Duty: Warzone va fi un produs de sine stătător, ce urmează să fie oferit în regim Free-to-play. Warzone va beneficia de funcţionalitate de tip crossplay (jucătorii de pe diferite platforme – console, PC – se vor putea confrunta între ei), progresul urmând să fie salvat în contul de utilizator şi nu local, pe sistemul pe care veţi rula jocul.

Harta din acest Call of Duty: Warzone va fi imensă, foarte variată şi va include porţiuni din alte hărţi foarte familiare pentru fanii seriei Call of Duty, precum Terminal, Scrapyard, Overgrown sau Broadcast, dar şi arii complet noi, precum unele înzăpezite. Warzone va oferi suport pentru nu mai puţin de 150 de jucători simultan (cu planuri de a creşte această limită), şi va putea fi abordat fie în regim free for all, fie în echipă de câte doi (duos) sau trei jucători (trios). Aceste echipe vor beneficia şi de un Squad Leader (sistem similar cu cel din Apex Legends), titlu ce poate fi atribuit de la un jucător la altul.

Call of Duty Warzone

După cum îi stă bine unui joc de tip Battle Royale, nici din Call of Duty: Warzone nu vor lipsi vehiculele precum ATV, SUV, HELI, CARGO TRUCK sau TAC ROVER. Producătorii au adăugat însă şi noutăţi precum bounties: eliminarea anumitor jucători, răsplătită cu cash in-game. De asemenea, în cazul în care eşti omorât sau luat prizonier, vei fi repartizat drept prizonier de război în Gulag, unde trebuie să priveşti confruntări 1 vs. 1, ce se vor desfăşura în stilul meciurilor de Gunfight din Modern Warfare, până când îţi va veni rândul să participi într-un astfel de duel.

Mai multe detalii despre Call of Duty: Warzone sunt incluse în clipul original, pe care îl puteţi viziona mai jos. Call of Duty: Modern Warfare este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News