Call of Duty: WWII – clipuri promoţionale cu actori reali

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2017
Call of Duty: WWII - clipuri promoţionale cu actori reali

După cum ne-au obişnuit deja în ultimii ani, Activision promovează din nou cel mai recent titlu al seriei Call of Duty prin intermediul clipurilor realizate cu ajutorul actorilor reali. De această dată însă, publisher-ul s-a depăşit pe sine însuşi, oferind trei materiale video separate, fiecare realizat pentru câte o regiune majoră în care urmează să se lanseze jocul: Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii şi Franţa.

Call of Duty: WWII va face mişcarea pe care mulţi fani ai seriei o aşteptau de ceva timp: reîntoarcerea acţiunii în cel de-al Doilea Razboi Mondial. Este aşteptată o experienţă cinematică capabilă să capteze perfect eroismul soldaţilor care au luptat în conflictul care a schimbat lumea pentru totdeauna; acţiunea va fi trăită din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a armatei Statelor Unite ale Americii, jucătorii urmând să ia cu asalt plajele Normandiei, în timpul faimoasei debarcări din ziua Z, sau să străbată Franţa pentru a elibera oraşul Paris şi, nu în ultimul rând, să intre în Germania pentru a purta bătălii incredibile.

Pe lângă campanie, componenta multiplayer va oferi o selecţie de moduri noi de joc şi inovaţii ale mecanicilor de gameplay, iar modul cooperativ Nazi Zombies va prezenta o poveste nouă, promiţând o experienţă plină de adrenalină.

Call of Duty: WWII va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News