Call of Duty: WWII – despre procesul de realizare a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2017
Call of Duty: WWII - despre procesul de realizare a jocului

Activision şi studioul Sledgehammer Games au lansat un nou clip dedicat viitorului Call of Duty: WWII în care sunt dezvăluite câteva dintre conceptele care au stat la baza acestui joc. Unul dintre acestea a fost reproducerea cât mai autentică a întregii atmosfere caracteristice celui de-al Doilea Război Mondial, o sarcină facilitată şi de posibilităţile tehnologice oferite de hardware-ul din ziua de azi.

Call of Duty: WWII promite să ofere o doză serioasă de realism, autenticitate şi intensitate cinematică, la o scară nemaivăzută până acum. Este aşteptată o experienţă cinematică capabilă să capteze perfect eroismul soldaţilor care au luptat în conflictul care a schimbat lumea pentru totdeauna; acţiunea va fi trăită din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a armatei Statelor Unite ale Americii, jucătorii urmând să ia cu asalt plajele Normandiei, în timpul faimoasei debarcări din ziua Z, sau să străbată Franţa pentru a elibera oraşul Paris şi, nu în ultimul rând, să intre în Germania pentru a purta bătălii incredibile.

Pe lângă campanie, componenta multiplayer va oferi o selecţie de moduri noi de joc şi inovaţii ale mecanicilor de gameplay, iar modul cooperativ Nazi Zombies va prezenta o poveste nouă, promiţând o experienţă plină de adrenalină.

Precomenzile pentru Call of Duty: WWII vor asigura accesul în Private Beta, ce va beneficia de o perioadă de exclusivitate temporară pentru utilizatorii de PlayStation 4. Call of Duty: WWII va fi disponibil la precomandă în România în format fizic, in două ediţii: Standard şi Pro (va include Season Pass, Steelbook şi conţinut bonus), precum şi în format digital, prin intermediul serviciilor online aferente consolelor sau Steam. În magazinele din România, preţurile vor porni de la 259,90 lei pentru versiunile standard de PlayStation 4 şi Xbox One, şi 219,90 lei pentru versiunea standard de PC.

Call of Duty: WWII va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Duty WW2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News