Call of Duty: WWII – spaţiul social Headquarters dezvăluit la Gamescom 2017

Autor: Cosmin Aionita | 28.08.2017
Call of Duty: WWII - spaţiul social Headquarters dezvăluit la Gamescom 2017

Activision şi studioul Sledgehammer Games au ales să prezinte la Gamescom 2017 Headquarters, spaţiul social dedicat componentei multiplayer din Call of Duty: WWII. Jucătorii vor putea interacţiona în acest spaţiu social, se vor putea antrena şi vor avea ocazia să-şi admire personajele dintr-o perspectivă third person, o premieră pentru serie.

Call of Duty: WWII va face mişcarea pe care mulţi fani ai seriei o aşteptau de ceva timp: reîntoarcerea acţiunii în cel de-al Doilea Razboi Mondial. Este aşteptată o experienţă cinematică capabilă să capteze perfect eroismul soldaţilor care au luptat în conflictul care a schimbat lumea pentru totdeauna; acţiunea va fi trăită din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a armatei Statelor Unite ale Americii, jucătorii urmând să ia cu asalt plajele Normandiei, în timpul faimoasei debarcări din ziua Z, sau să străbată Franţa pentru a elibera oraşul Paris şi, nu în ultimul rând, să intre în Germania pentru a purta bătălii incredibile.

Pe lângă campanie, componenta multiplayer va oferi o selecţie de moduri noi de joc şi inovaţii ale mecanicilor de gameplay, iar modul cooperativ Nazi Zombies va prezenta o poveste nouă, promiţând o experienţă plină de adrenalină.

Prima sesiune Private Beta pentru Call of Duty: WWII se încheie astăzi, o nouă sesiune urmând să se desfăşoare în intervalul 1 – 4 septembrie 2017, atât pe PlayStation 4, cât şi pe Xbox One. Perioada de desfăşurare a sesiunii beta pe PC nu a fost confirmată încă. În secvenţele de mai jos puteţi admira Gibraltar, una dintre hărţile incluse în acest beta.

Call of Duty: WWII va fi lansat pe 3 noiembrie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Call of Duty WW2Call of Duty WW2

Call of Duty WW2Call of Duty WW2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News