Când se lansează Crysis Remastered? Primele imagini și trailere au “scăpat” pe Internet

Autor: Cosmin Aionita | 30.06.2020
Când se lansează Crysis Remastered? Primele imagini și trailere au “scăpat” pe Internet
Foto: Crytek

Magazinul digital al celor de la Microsoft a devenit o sursă foarte credibilă de informații, scăpate pe Internet înainte de termenul planificat inițial (s-a întâmplat și cu Mafia Trilogy). Astfel, grație ultimului leak provenit de pe Microsoft Store, am primit primele imagini din Crysis Remastered, primul trailer oficial al acestei remasterizări și am aflat când se lansează jocul.

Așadar, conform informațiilor “scăpate” mai devreme de magazinul Microsoft, Crysis Remastered ar urma să sosească pe 23 iulie 2020, atât pe PC, cât și pe consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Grafică îmbunătățită și tehnologie actualizată

Conform producătorilor, Crysis Remastered va readuce în prim plan campaniile single player din jocul original (folosirea pluralului ne duce cu gândul că această ediție remasterizată va include și expansion-ul Warhead), îmbunătățite cu ajutorul texturilor de rezoluție înaltă, modelelor revizuite, utilizării unor efecte precum temporal anti-aliasing, screen space directional occlusion, iluminare globală bazată pe voxeli, depth of field de cel mai înalt nivel calitativ, motion blur sau parallax occlusion mapping.

În plus, vor fi adăugate ceața volumetrică, efecte noi de particule, raze de lumină, screen space reflections și, nu în ultimul rând, efecte de ray tracing realizate în mod software, acestea urmând să funcționeze indiferent de hardware-ul video folosit (fie AMD sau NVIDIA).

când se lansează Crysis Remastered

Din păcate, după cum puteți observa și din imaginile disponibile în galeria atașată, dar și din trailer-ul scăpat pe Internet înainte de vreme, această ediție remastered pentru Crysis pare mai degrabă o portare pentru consolele și sistemele actuale, îmbunătățirile la nivel vizual fiind mai degrabă subtile.

Crysis Remastered este dezvoltat de Crytek în colaborare cu Saber Interactive, urmând să fie publicat în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și, bineînțeles, PC. Când se lansează Crysis Remastered? Pe 23 iulie 2020, dacă ar fi să dăm crezare informațiilor scăpate de Microsoft Store.

Sursa: Microsoft Store, Tj Play YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News