Când se lansează și ce include Mayhem, sezonul 8 pentru Apex Legends

Autori: Cosmin Aionita, Vlad Ionescu | 20.01.2021
Când se lansează și ce include Mayhem, sezonul 8 pentru Apex Legends
Foto: Electronic Arts

Respawn Entertainment și Electronic Arts au anunțat astăzi că Apex Legends, popularul shooter de tip Battle Royale, își va sărbători aniversarea de doi ani într-un stil cu adevărat exploziv, prin intermediul următoarei actualizări majore a jocului: Sezonul 8 – Mayhem.

Cu lansarea programată pentru 2 februarie 2021, sezonul 8 – Mayhem îl va introduce în arenă pe Fuse, un nou personaj jucabil, cea de-a 16-a “Legendă Apex” și un mare fan al explozibililor. De asemenea, noul sezon va include o nouă armă numită 30-30 Repeater și promite să reinventeze Kings Canyon prin cea de-a treia revizie majoră a emblematicei hărți.

Cum noul sezon din Apex Legends urmează sa fie lansat la începtului lunii viitoare, producătorii jocului au oferit gamerilor și o scurtă prezentare a noului erou Fuse, prin intermediul noului trailer ce poate fi viziona în continuare:

Clipul începe cu prezentarea lui Fuse, care alături de Mags, prietena sa din copilărie, reușesc să ajungă într-o mină de aur ce aparținea luptătorilor pentru libertatea salvoniană. Mags îi descrie pe rebeli drept niște oameni curajoși și foarte puternici, care luptau pentru libertatea împotriva Sindicatului, producătorii jocului prezentând astfel și poziția politică a acestor personaje.

Noul personaj din Apex Legends își schimbă convingerile politice și devine parte din Sindicat

Fuse și Mags devin implicați în unele activități dubioase pe măsură ce cresc: angajarea soldaților înarmați, dezactivarea unei bombe și încercarea de a fura o centură de campionat echipată cu o alarmă. Prietenia lor are și o doză de rivalitate, întrucât cei doi par să încerce să se întreacă de fiecare dată când au ocazia.

Fuse decide să se alăture grupării celor de la BoneCage, antrenându-se astfel pentru a deveni un campionat adevărat. Rivalitatea dintre cei doi crește și mai mult în momentul în care liderul salvonian acceptă să devină parte a Sindicatului, spre disperarea magilor, iar Fuse decide că va participa la jocurile Apex.

Sezonul 8 pentru Apex Legends, numit Mayhem, va fi disponibil începând cu 2 februarie 2021.

Sursa: Apex Legends Twitter, Apex Legends YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News