Când se lansează Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2021
Când se lansează Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Foto: CI Games

Cei de la CI Games (City Interactive) au dezvăluit când se lansează Sniper Ghost Warrior Contracts 2, continuarea unei serii care a câștigat un număr surprinzător de fani în ultimii ani, cu vânzări de peste 11 milioane de exemplare la nivel global. Așadar, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 va fi disponibil începând cu 4 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

De această dată, jucătorii vor intra în pielea lui Raven, un lunetist și asasin plătit, ce obișnuiește să-și elimine țintele fără să se apropie prea mult de ele. În schimb, Raven preferă să se folosească de armele și echipamentele autentic realizate pentru a-și elimina victimele cu gloanțe trimise de la peste 1000m depărtare de acestea.

Ghost Warrior Contracts 2 promite o compania single player plină de dramatism, cu acțiunea plasată în Orientul Mijlociu și cinci medii de joc deschise, complet explorabile, în care jucătorii vor avea libertatea de a alege metodele prin care își vor îndeplini obiectivele. Aceste multiple “posibilități de exprimare” vor conferi jocului un nivel sporit de rejucabilitate, cu numeroase recompense în funcție de obiectivele atinse.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Optimizat pentru consolele de nouă generație

De asemenea, pentru versiunile next-gen ale jocului, dedicate consolelor PlayStation 5 și Xbox Series X, producătorii promit cel mai arătos joc al seriei de până acum, cu grafică îmbunătățită, redată în rezoluție nativă 4K și timpi de încărcare mult diminuați. De asemenea, Ghost Warrior Contracts 2 promite cel mai avansat AI al inamicilor din întreaga serie.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 va fi lansat pe 4 iunie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC. Precomenzile pentru edițiile fizice ale jocului sunt disponibile acum, la prețurile modice de 39,99€ (pentru console) și numai 29,99€ (pentru PC).

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News