Cloud9 semnează cu o echipă nouă de Valorant, formată doar din fete

Autor: Vlad Ionescu | 27.10.2020
Cloud9 semnează cu o echipă nouă de Valorant, formată doar din fete

După mai multe discuții și negocieri, organizația de eSports Cloud9 semnează cu o nouă echipă profesionistă de Valorant, de data aceasta echipa fiind în totalitate compusă din fete.

Deși doar ce au semnat cu noua organizație, echipa MAJKL, formată din fete, se pregătește deja de primul turneu major de Valorant: First Strike, evenimente ce va începe pe data de 26 octombrie 2020.

Cunoscută sub numele de MAJKL VALORANT, echipa s-a format în luna iunie, reușind foarte rapid să iși facă debutul în lumea turneelor competitive de Valorant. Primul eveniment la care MAJKL a participat a fost „Counter Logic Gaming”, în cadrul Blitz Open Cup. Fetele au reușit să obțină mai multe victorii în acest turneu, clasându-se la finalul evenimentului pe locul 5 din 16 echipe participante.

Momentul care le-a propulsat în comunitatea de Valorant a fost însă „FTW Summer Showdown”, turneu pe care echipa l-a și câștigat. Pe lângă premiul de 25.000$, câștigarea acestui eveniment le-a oferit de asemenea și un loc în topul celor mai bune echipe, fiind clasată pe locul 6 în campionatul global competitiv de Valorant.

MAJKL Valorant are în componență următoarele jucătoare:

∙ Alexis alexis Guarrasi

∙ Annie Annie Roberts

∙ Jasmine Jazzyk1ns Manankil

Katsumi

∙ Melanie meL Capone

Semnarea cu Cloud9, cea mai bună mutare pentru MAJKL

Organizația de eSports Cloud9 a fost fondată în anul 2013, devenind în timp una dintre cele mai apreciate și cunoscute entități din scena de gaming profesionist. La momentul actual, Cloud9 are echipe în scena de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Overwatch, Fortnite, Rainbow Six Siege, Hearthstone, Super Smash Bros. Melee, World of Warcraft, PUBG Mobile și Teamfight Tactics.

Într-un interviu acordat pe pagina oficială a celor de la Cloud9, senior manager-ul organizației, Galyen Malone, a precizat faptul că jocul de echipă, precum și dedicarea în eSports a jucătoarelor a fost elementul cheie pentru semnarea acestui nou contract cu echipa de Valorant.

Sursa: Dotesports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News