Colecţia Metro Redux, dezvăluită în mod oficial

| 26.05.2014
Colecţia Metro Redux, dezvăluită în mod oficial

Deep Silver şi echipa de la 4A Games au dezvăluit în sfârşit Metro Redux, colecţia celor două jocuri Metro 2033 şi Metro: Last Light remasterizate pentru PC şi consolele de nouă generaţie.

Componenta grafică a celor două jocuri a fost serios îmbunătăţită, acestea fiind optimizate pentru a rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă (în rezoluţie FullHD 1080p pentru PlayStation 4 şi doar 900p pentru Xbox One).

Îmbunătăţirile grafice vor fi vizibile mai ales în cazul lui Metro 2033, portat pe cea mai recentă versiune a motorului grafic dezoltat de 4A Games şi îmbogăţit cu efecte precum: iluminare avansată, efecte meteo aplicate în mod dinamic, personaje mai detaliate cu animaţii refăcute, distrugerea dinamică a mediului înconjurător, precum şi efecte de particule îmbunătăţite pentru reproducerea focului sau a fumului. De asemenea, Metro 2033 va beneficia şi de corecţii de gameplay, elemente precum AI-ul inamicilor, luptele sau mecanica de stealth urmând să fie aduse la standardele din Metro: Last Light.

Şi pentru că tot a venit vorba de Metro: Last Light, deşi este un joc relativ recent, nici acesta nu va scăpa de “tratamentul de întinerire”. Pe lângă optimizările grafice, vor fi introduse şi opţiuni cerute insistent de comunitate, cum ar fi posibilitatea de a verifica ceasul de la mână sau inventarul. De asemenea, Metro Last Light va fi livrat cu tot conţitul DLC adiţional lansat în trecut, acesta însumând peste 10 ore de gameplay single player suplimentar.

Metro Redux

Ca noutate, ambele jocuri din pachetul Metro Redux vor putea fi abordate în două moduri: Survival (resurse limitate, muniţie puţină, inamici mai periculoşi, timpi de încarcare a armelor mai lungi) sau Spartan (personajul principal Artyom va fi mult mai eficient în luptă şi va avea la dispoziţie resurse şi muniţie din plin). De asemenea, ambele jocuri vor putea fi încercate şi în modul Ranger, care elimină HUD-ul şi urcă dificultatea în mod semnificativ.

Cele două jocuri incluse în colecţia Metro Redux vor putea fi achiziţionate individual, în regim digital, la preţul de 24,99$/19,99€/15,99£ fiecare sau retail, într-un pachet fizic ce conţine ambele titluri, la preţul de 49,99$/39,99€/34,99£.

Pachetul Metro Redux va fi disponibil în această vară, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Metro Redux

Urmărește Go4Games.ro pe Google News