Counter-Strike: Global Offensive, în această vară, fără crossplatform play

| 06.03.2012
Counter-Strike: Global Offensive, în această vară, fără crossplatform play

Tot în cadrul Xbox Spring Showcase, eveniment organizat de Microsoft în San Francisco, a fost confirmată şi perioada de lansare pentru Counter-Strike: Global Offensive, jocul prin intermediul căruia Valve spera să recâştige segmentul de piaţă dedicat shooterelor militare multiplayer. Astfel, versiunea finală a lui Counter-Strike: Global Offensive este aşteptată în cursul acestei veri, jocul aflându-se în testare de ceva vreme. Au fost lansate de asemenea şi noi imagini din noul Counter-Strike, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Din păcate, s-a renunţat la unul dintre punctele forte ale lui Global Offensive, posibilitatea de a juca crossplatform între utilizatorii de PC şi cei de PlayStation 3. Conform celor de la Valve, testarea beta a dovedit faptul că jocul va avea nevoie de update-uri frecvente, chiar şi după lansarea versiunii finale. Şi cum procedurile de aplicare a update-urilor şi patch-urilor diferă de la o platformă la alta, s-a renunţat încă de pe acum la acest feature.

Counter-Strike Global Offensive

Global Offensive este produs în colaborare cu Hidden Path Entertainment, aceeaşi echipă care s-a ocupat şi de suportul pentru Counter-Strike: Source, şi va încerca să aducă experienţa clasică Counter-Strike unei noi generaţii de jucători. Astfel, pe lângă versiunea de Steam (PC şi Mac), Counter-Strike: Global Offensive va fi lansat şi pe Xbox 360 (Xbox Live) şi PlayStation 3 (PlayStation Network).

Counter-Strike: Global Offensive promite să fie livrat cu şapte hărţi (două pentru Hostage Rescue, cinci pentru modul Bomb/Defuse), versiuni regândite şi remasterizate ale nivelurilor clasice din Counter-Strike 1.6 sau Counter-Strike: Source. Global Offensive va avea la bază cea mai nouă versiune a motorului grafic Source (Half-Life 2, Portal 2).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News