Crysis 3 dezvăluit din greşeală şi apoi confirmat

| 13.04.2012
Crysis 3 dezvăluit din greşeală şi apoi confirmat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că jocurile Crysis s-au bucurat de un succes fenomenal în rândurile iubitorilor de shootere. În aceste condiţii, era logic că, la un moment dat, Crytek şi Electronic Arts vor continua această serie.

Totuşi, nu ne aşteptam să aflăm despre un nou Crysis prin intermediul unei scăpări a sistemului de distribuţie digitală Origin. Ei bine, exact acest lucru s-a întâmplat: pentru o scurtă perioadă de timp, pe Origin, au apărut listate versiunile de PC (retail şi download), Xbox 360 şi PlayStation 3 ale viitorului Crysis 3, acompaniate de ceea ce pare a fi coperta oficială a jocului.

Crysis 3

Bineînţeles, respectivele listări au dispărut între timp de pe Origin, însă nu îndeajuns de repede pentru a nu putea fi indexate de Google. De asemenea, utilizatorii de pe NeoGAF au descoperit şi o imagine de rezoluţie înaltă, care se presupune ca va fi publicată în viitoarea ediţie a revistei GameReactor, ce urmează să anunţe în premieră existenţa lui Crysis 3.

Crysis 3

Puşi în faţa acestor dovezi, oficialii Electronic Arts şi Crytek au răspuns cu următoarea declaraţie: „cel mai bine păstrat secret din istoria shooterelor pur şi simplu nu mai poate fi tăinuit”. De asemenea, s-a promis că începând cu 16 aprilie 2012 vor fi oferite mult aşteptatele detalii oficiale despre Crysis 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News