Crysis 4, următorul joc important de la Crytek

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2022
Crysis 4, următorul joc important de la Crytek
Foto: Crytek

Crytek, prin vocea CEO-ului Avni Yerli, a făcut un anunț mult-așteptat: după remasterizarea trilogiei Crysis, studioul începe dezvoltarea celui de-al patrulea joc al seriei. Momentan, Crysis 4 (denumire preliminară) se află în fazele incipiente ale producției și va mai dura până când jocul urmează să fie lansat.

Totuși, compania a decis că acum este momentul potrivit pentru a dezvălui Crysis 4, apelând la pasiunea fanilor și îndemnându-i să ia cu asalt canalele de social media Crytek pentru contribui cu idei și feedback la realizarea acestui joc.

Pe măsură ce dezvoltarea noului Crysis va avansa, producătorii promit să dezvăluie noi detalii despre acest joc. Momentan însă, va trebui să ne mulțumim cu asigurările acestora ca lucrează din greu pentru a aduce pe piață „un shooter cu adevărat next-gen”.

De asemenea, compania recrutează acum personal nou pentru a lucra la Crysis 4, pozițiile disponibile fiind menționate pe pagina dedicată de pe site-ul oficial Crytek.

Avni Yerli a menționat, de asemenea, că studioul său pregătește surprize mari pentru jucătorii de Hunt: Showdown, acestea urmând să fie anunțate în curând.

Primul joc Crysis a fost lansat în 2007 pe PC, fiind urmat de expansion-ul Crysis Warhead un an mai târziu. Crysis 2 și Crysis 3 și-au făcut apariția în 2011, respectiv 2013, întreaga trilogie fiind remasterizată în ultimii doi ani.

Sursa: Crytek

Urmărește Go4Games.ro pe Google News