Sezonul 2 din Flashpoint oferă premii de 1 milion de dolari. Ce echipe de CS:GO participă

Autor: Vlad Ionescu | 23.10.2020
Sezonul 2 din Flashpoint oferă premii de 1 milion de dolari. Ce echipe de CS:GO participă

Flashpoint, unul dintre cele mai importante turnee din scena profesionistă de Counter-Strike: Global Offensive, revine cu o mulțime de echipe participante pentru sezonul doi, însă și cu premii pe măsură. Următorul sezon din Flashpoint va fi confruntarea directă a echipe de CS GO de elită, premiul fiind de 1 milion de dolari. Organizat de B Site INC, evenimentul major de eSports și-a anunțat astăzi lista completă de organizații participante în cadrul turnelui. Printre cele mai noi echipe invitate se află nume importante precum Fnatic, BIG sau OG.

Similiar cu primul turneu organizat în cadrul Flashpoint, sezonul 2 va avea un fond de premiere total de 1 milion de dolari, ce va fi împărțit celor mai bune opt echipe, în timp ce câștigătorii marii finale vor pleca cu suma de 500.000 de dolari. Primul sezon a fost un succes pentru scena de Counter-Strike, stream-ul organizatorilor fiind urmărit de peste 280.000 de persoane din întreaga lume. Mare finală a fost cea mai urmărită, meciul fiind disputat între MIBR și MAD Lions.

Turneele de CS:GO, cele mai bine plătite din eSports!

Conform statisticilor legate de eSports, Counter-Strike: Global Offensive a oferit, în anul 2020, cele mai mari premii din această industrie de jocuri video, cu un total de 11 milioane de dolari, din 406 de turnee disputate. Cu ambele sezoane de Flashpoint, evenimentul a oferit cele mai mari premii din scena de CS GO, cu un total de 2 milioane de dolari. Desfășurat în perioada 10 noiembrie – 6 decembrie, Flashpoint #2 este compus din următoarele echipe: BIG (#7), OG (#8), Fnatic (#12), forZe eSports (#26), Virtus.pro (#27), Gen.G (#22), Cloud9 (#23), c0ntact, Dignitas, Team Envy, MAD Lions și MIBR.

Evenimentul se va disputa într-un sistem de grupe și play-off, meciurile fiind jucate în #bo3 (cea mai bună echipă din 3 meciuri), sau #bo5 (cea mai bună echipă din 5 meciuri).

Desfășurarea evenimentului

∙ 10 – 22 noiembrie  –> Grupe

∙ 30 noiembrie – 5 decembrie –> Playoffs

∙ 6 decembrie 6 –> Grand Final

Flashpoint

Sursa: Flshpoint.live

Urmărește Go4Games.ro pe Google News