Cum arată Shadow Warrior 3 pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2022
Cum arată Shadow Warrior 3 pe PlayStation 4
Foto: Devolver Digital

Devolver Digital, prin intermediul PlayStation Blog, a dezvăluit noi clipuri de gameplay din Shadow Warrior 3, noul first person shooter al studioului Flying Wild Hog. Astfel, în secvențele de mai jos, puteți admira versiunea de PlayStation 4 a jocului, ce va fi disponibilă, încă din prima zi, și prin intermediul serviciului PlayStation Now.

Shadow Warrior 3 îl va găsi pe Lo Wang într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa seculară. Pe lângă obișnuitul arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, dialogurile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 are data de lansare pe 1 martie 2022, fiind așteptat în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. Precomenzile sunt de asemenea disponibile acum: versiunea pentru PC poate fi achiziționată de pe Steam, în schimbul a 44,99€, iar, pe PlayStation Store, ediția pentru PlayStation 4 a jocului poate fi precomandată la un preț de 239 lei.

Sursa: PlayStation Blog