Cum arată și cum se comportă armele din Deathloop

Autor: Cosmin Aionita | 17.03.2021
Cum arată și cum se comportă armele din Deathloop
Foto: Bethesda

Colegii de la Game Informer au publicat un clip ce prezintă secvențe noi de gameplay din Deathloop, accentul fiind pus pe prezentarea câtorva dintre armele pe care le veți putea folosi în noul titlu al studioului Arkane.

Așadar, în secvențele de mai jos, puteți admira la lucru câteva dintre armele din Deathloop: cuțitul, Tribunal Pistol, mitraliera de asalt Strelak 50-50, pușca Fourpounder sau PT-6 Spiker, un soi de lansator de cuie.

Ziua Cârtiței, în varianta cu asasini profesioniști

Deathloop spune povestea lui Colt, un personaj ce trăiește mereu aceeași zi, blocat fiind într-o buclă temporală. Astfel, pe insula Blackreef, Colt devine ținta unei veritabile vânători de oameni, singura soluție de a ieși din această capcană a timpului fiind uciderea a opt vizionari, gardieni ai buclei temporale, în numai 24 de ore.

Dacă obiectivul nu este atins, ziua se resetează, iar Colt trebuie să o ia de la capăt. Totuși, astfel Colt poate învăța mai bine rutinele zilnice ale celor opt ținte ale sale și își poate crea o strategie eficientă de a le elimina cât mai repede. Deathloop va împrumuta elemente de gameplay din precedentele titluri create de Arkane, Dishonored sau Prey, precum numeroase căi de a aborda anumite situații, stealth, schimburi de focuri, capcane, comportamentul imprevizibil și de multe ori ostil al NPC-urilor etc.

Totuși, printre cele opt ținte ale lui Colt se află adevăratul antagonist din Deathloop: Julianna Blake, o asasină al cărei singur scop este uciderea eroului și menținerea buclei temporale. Julianna va avea la dispoziție propriile abilități speciale și, spre deosebire de celelalte NPC-uri, poate rezerva o surpriză extrem de neplăcută pentru Colt: alți jucatori vor putea prelua controlul Juliannei, invadându-ți sesiunea de joc pentru a-ți strica planurile.

Acesta va fi însă un mod de joc opțional in Deathloop, accentul principal al jocului fiind pus pe misiunea single player a lui Colt.

Deathloop va fi lansat pe 21 mai 2020, fiind așteptat în ediții pentru PlayStation 5 și PC. Pe partea de console, Deathloop va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation 5 cel puțin un an din momentul lansării.

Sursa: Game Informer

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News