Cum puteți urmări stream-ul celui mai mare campionat de CS GO: Dreamhack Open Fall 2020

Autor: Vlad Ionescu | 20.10.2020
Cum puteți urmări stream-ul celui mai mare campionat de CS GO: Dreamhack Open Fall 2020

Calificările și grupele pentru Dreamhack Open Fall au început oficial, cele mai renumite echipe din scena de CS:GO duelându-se într-un sistem de grupe și playoff-uri. O victorie în acest turneu i-ar asigura echipei câștigătoare marele premiu de 115.000$, precum și puncte pentru rank-ul global de Regional Major Rankings (RMR).

Fiecare meci va fi transmit în direct și va putea fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al organizatorilor.

Aflate pe primele locuri în clasamentul mondial de CS:GO, echipe precum Astralis, BIG, Heroic și faZe participă la acest eveniment în urma unor invitații din partea organizatorilor. De asemenea, Sprout, North & mousesports și-au câștigat locul în grupele turneului, prin câștigarea calificărilor.

Dintr-un total de 16 echipe participante, împărțite în patru grupe diferite, doar 12 dintre ele se vor califica pentru playoff-uri.

Meciurile se dispută într-un sistem de #bo3 (cea mai bună echipă din 3 meciuri disputate), în timp ce marea finală este jucată într-un sistem de #bo5 (cea mai bună echipă din 5 meci disputate).

Fiecare echipa are dreptul să iși aleagă câte o hartă, în timp ce harta pentru meciul decisiv va fi decisă automat de către joc.

Astralis, cea mai bună echipa din scena profesionistă de Counter-Strike, pleacă cu prima șansa pentru a câștiga acest turneu. Aflată pe locul 1 mondial, cu o rată a victoriilor de 70% dintr-un total de 886 de meciuri disputate, Astralis este cea mai renumită echipa de CS:GO din momentul actual.

 Grupele Dreamhack Fall Open 2020 & Rezultate

Grupa A

∙ Team Vitality: 2-0

∙ Fnatic: 2-1

∙ OG: 2-1

∙ Mousesports: 0-2

Grupa B

∙ Astralis: 2-0

∙ G2 Esports: 2-1

∙ Heroic: 1-2

∙ Endpoint: 0-2

Grupa C

∙ BIG: 2-0

∙ GODSENT: 2-1

∙ FaZe Clan: 1-2

∙ sAw: 0-2

Grupa D

∙ North: 2-0

∙ Ninjas in Pyjamas: 2-1

∙ Sprout: 1-2

∙ ENCE: 0-2

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News