Dată de lansare pentru Tannenberg, shooter-ul în care poţi juca cu armata României

Autor: Cosmin Aionita | 09.11.2018
Dată de lansare pentru Tannenberg, shooter-ul în care poţi juca cu armata României

Blackmill Games şi studioul M2H au anunţat că Tannenberg, shooter-ul inspirat din Primul Răzvoi Mondial, va părăsi programul Steam Early Access şi va fi lansat în versiune finală pe 13 februarie 2019.

Tannenberg se concentrează pe reproducerea bătăliilor importante de pe frontul de est al Primului Război Mondial, din perioada 1914 – 1918. Astfel, sfârşitul de iarnă va marca implementarea de nou conţinut în Tannenberg, cum ar fi armata bulgară, prezentată şi în cel mai nou trailer al jocului, pe care îl puteţi admira mai sus.

De altfel, pe parcursul perioadei pe care jocul a petrecut-o în programul Early Access de pe Steam, Tannenberg a primit numeroase update-uri, unul dintre acestea aducând în joc armata României din acea perioadă, alături de o hartă ce reproduce bătălia de pe Dealul Coşna. Producătorii promit, de asemenea, noi update-uri şi optimizări până la momentul lansării versiunii finale a jocului din luna februarie a anului viitor.

Tannenberg va fi lansat pe 13 februarie 2019, pentru PC prin intermediul Steam, doritorii având posibilitatea de a achiziţiona versiunea Early Access chiar acum, la un preţ redus cu 50% (8,39€ în loc de 16,79€) cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea armistiţiului ce a pus capăt Primului Război Mondial.

TannenbergTannenberg

TannenbergTannenberg

TannenbergTannenberg

TannenbergTannenberg

Tannenberg

Urmărește Go4Games.ro pe Google News