A fost confirmată data de lansare pentru Shadow Warrior 3. Ce bonusuri sunt oferite la precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 01.02.2022
A fost confirmată data de lansare pentru Shadow Warrior 3. Ce bonusuri sunt oferite la precomenzi
Foto: Devolver Digital

Devolver Digital, în colaborare cu studioul Flying Wild Hog, au dezvăluit data de lansare pentru Shadow Warrior 3. Astfel, cea de-a treia parte a aventurilor lui Lo Wang va fi disponibilă începând cu 1 martie 2022, în versiuni pentru PC și consolele PlayStation 4 și Xbox One.

Precomenzile pentru Shadow Warrior 3 sunt de asemenea disponibile acum, oferind diferite bonsuri în funcție de platforma pe care o preferați. Versiunea pentru PC poate fi achiziționată de pe Steam, în schimbul a 44,99€, iar precomenzile includ arma exclusivă Koromodako Katana. În schimb, pe PlayStation Store, ediția pentru PlayStation 4 a jocului poate fi precomandată la un preț de 239 lei, ca bonus fiind incluse și primele două jocuri din serie.

Shadow Warrior 3 îl va găsi pe Lo Wang într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa seculară. Pe lângă obișnuitul arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, dialogurile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 are data de lansare pe 1 martie 2022, fiind așteptat în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Devolver Digital YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News