Deathloop va fi lansat pentru Xbox. Când intră în abonamentele Game Pass

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2022
Deathloop va fi lansat pentru Xbox. Când intră în abonamentele Game Pass
Foto: Bethesda

Bethesda a anunțat ca Deathloop, first person shooter-ul cu elemente de roguelite lansat în toamna anului trecut pentru PlayStation 5 și PC, este pe cale să-și facă apariția și pe consolele Xbox Series X|S. Astfel, jocul va fi disponibil, începând cu 20 septembrie 2022, și pentru Xbox Series X|S, precum și pentru PC prin intermediul aplicației Xbox. Mai mult, Deathloop va fi inclus în abonamentele Game Pass pentru Xbox și PC.

De asemenea, cei care dețin deja jocul pe PlayStation 5 sau PC (Steam) vor primi, în mod gratuit, update-ul major Goldenloop, care adaugă o nouă armă, noi tipuri de inamici, noi upgrade-uri, o secvență de final extinsă, precum și funcționalitate de matchmaking cross-platform pentru secțiunile PvP.

Nu în ultimul rând, versiunea pentru PS5 a jocului Deathloop va fi introdusă, tot de pe 20 septembrie, și în cadrul abonamentelor PlayStation Plus Extra și PlayStation Plus Premium.

Deathloop spune povestea lui Colt, un personaj ce trăiește mereu aceeași zi, blocat fiind într-o buclă temporală. Astfel, pe insula Blackreef, Colt devine ținta unei veritabile vânători de oameni, singura soluție de a ieși din această capcană a timpului fiind uciderea a opt vizionari, gardieni ai buclei temporale, în numai 24 de ore.

Dacă obiectivul nu este atins, ziua se resetează, iar Colt trebuie să o ia de la capăt. Totuși, în acest mod, Colt poate învăța mai bine rutinele zilnice ale celor opt ținte ale sale și își poate crea o strategie eficientă pentru a le elimina cât mai repede.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News