Destiny – explorează întreaga galaxie cu Planet View

Autor: Cosmin Aionita | 03.09.2014
Destiny – explorează întreaga galaxie cu Planet View

Inspiraţi de serviciul Street View al celor de la Google, Activision şi Bungie oferă Planet View, o unealtă asemănătoare, prin intermediul căreia pot fi vizitate planetele ce se vor regăsi în jocul Destiny.

Mai mult, Planet View oferă o sumedenie de detalii şi informaţii despre lumea de joc din Destiny şi locuitorii acesteia. Puteţi accesa Planet View la acest link: www.destinyplanetview.com.

Destiny este un shooter online ce va permite jucătorilor să intre în pielea gardienilor ultimului oraş populat de pe Pământ. Aceştia vor fi nevoiţi să călătorească peste tot în galaxia noastră pentru a respinge atacurilor nimicitoare ale unor misterioşi inamici extratereştri.

Bungie a confrimat că vor porni serverele dedicate lui Destiny chiar în momentul în care prima regiune geografică de pe glob va trece la data de 9 septembrie 2014. Astfel, serverele Destiny ar trebui să fie funcţionale în după-amiaza zilei de 8 septembrie 2014 (ora României).

Destiny va beneficia şi de bundle-uri speciale, în care jocul produs de Bungie şi distribuit de Activision va fi inclus alături de console PlayStation 4 de culoare albă sau neagră. La momentul lansării jocului, aceste bundle-uri vor fi disponibile şi în România la preţul promoţional de 1699 lei!

Destiny va fi lansat pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News