Destiny, lansat oficial în România

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 10.09.2014
Destiny, lansat oficial în România

Bungie şi Activision au confirmat disponibilitatea proaspăt lansatului joc Destiny şi în magazinele din România, inclusiv în versiunea ce conţine bonusul Vanguard Armory care furnizează jucătorilor arme, echipament şi embleme exclusive.

Destiny a doborât un nou record: a înregistrat cele mai multe precomenzi pentru un titlu dintr-o franciză nouă, câştigând peste 180 de premii şi nominalizări din partea presei de specialitate. Destiny a devenit astfel, cel puţin temporar, cea mai importantă lansare în entertainment din 2014. În luna iulie, peste 4,6 milioane de jucători au încercat Destiny în cadrul celui mai mare test beta de pe actuala generaţie de console.

Destiny este un first person shooter online cu elemente de MMORPG ce permite jucătorilor să intre în pielea gardienilor ultimului oraş populat de pe Pământ. Aceştia vor fi nevoiţi să călătorească peste tot în galaxia noastră şi să colaboreze pentru a respinge atacurilor unor misterioşi inamici extratereştri.

Experienţa Destiny va continua cu ajutorul a două expansion-uri, primul urmând să fie lansat încă din luna decembrie a acestui an. Acestea cuprind misiuni complet noi, hărţi multiplayer şi o gamă largă de arme, armuri şi echipamente noi:

Expansion I: The Dark Below – Primul expansion – sub suprafaţa Lunii, în adâncuri, există un mormânt antic, care nu a fost deschis niciodată, şi un zeu al întunericului care a strâns o armată de războinici în adâncurile Hellmouth, adăpostul rasei inamice Hive.
Expansion II: House of Wolves – Al doilea expansion – primele detalii vor fi oferit în curând
• Versiunile pentru platformele PlayStation vor oferi conţinut exclusiv suplimentar şi pentru Expansion I şi II, iar acesta va rămâne exclusiv cel puţin până în toamna anului 2015

Destiny este acum disponibil in magazinele de profil din România pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360 la preţuri cuprinse între 239,90 lei şi 269,90 lei pentru ediţiile standard, cu sau fără bonusul Vanguard Armory.

Destiny

Urmărește Go4Games.ro pe Google News